Optimizely Content Cloud, mer enn bare innhold - webinarKursarrangør: EPiServer Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 45 minutter

Vi tilbyr webinar om Optimizely Content Cloud, mer enn bare innhold. I dette webinaret har vi en variert og spennende agenda og iløpet av 45 minutter vil du få høre om alt fra Microsoft .NET 5, til SEO, tilgjengelighet, Schrems II og automatisk revisjon av innhold.

Innhold:
Se opptak av vårt praktiske og informative webinar om Optimizely Content Cloud. Vårt CMS er navet i alt vi gjør i Optimizely og fokus på brukervennlighet og effektive funksjoner for å skape digitale tjenester er en viktig faktor for at våre kunder skal lykkes. Hør mer om SEO, Core Web Vitals, Shrems II, hvordan øke verdien på innhold og universell utforming. Webinaret er et samarbeid mellom Optimizely i Norge og Sverige med fokus på hva som er viktig for kunder i Norden.

Agenda:

.Net 5:
I september i år slapp vi den største oppdateringen av plattformen på mange år da vi gikk over til å ta i bruk Microsoft .NET 5 rammeverket fra Microsoft. Første kunde er allerede live, Dale of Norway og tilbakemeldingene gode.

Magnus Rahl, Senior Director, Software Engineering, gir oss en gjennomgang av hva .NET 5 er og hva det betyr for dere som kunder at vi har tatt dette store løftet.

Google og SEO:
At optimalisering for søk er viktig er ingen underdrivelse og noe de aller fleste har fokus på. Men hva med kriterier som ikke styres av den redaksjonelle prosessen? Hvordan påvirker f.eks sidens hastighet ranking i Google? Med overgangen til .NET 5 viser interne målinger opp til 4 ganger forbedret lastetid for sider - hvilken verdi har dette for SEO?

Henrik Vikström, Founder & CEO av det svenske selskapet Pixel Nordic AB forteller hva hastighet og andre underliggende tekniske forutsetninger påvirker SEO. Henrik kommer kort innom Core Web Vitals som er Googles nye måte å måle brukeropplevelse på.

GDPR, Schrems II…
Optimizely leveres som en skytjeneste hvor alt du trenger for å lage enestående kundeopplevelser leveres til deg direkte fra Optimizely-eksperter. Med dette følger det også noen spørsmål knyttet til hvordan vi ivaretar personvern og håndterer blant annet GDPR og Schrems II.

Steve Celius, daglig leder i Optimizely Norge forteller om vårt utgangspunkt og hva dere som kunder må tenke på selv når det gjelder å ta i bruk skytjenester generelt.

Tilgjengelighet og universell utforming:
Mange brukere av digitale tjenester benytter hjelpemiddel som leselist, forstørrelse av tekst og tekst til tale. For at dette skal fungere må nettstedet ha støtte for dette i det tekniske rammeverket, men også hvordan innholdet legges inn spiller en stor rolle hvor hvor anvendbart det blir. Ekspertene på universell utforming Funka har gjennom EU-midler tatt frem 10 maler som har universell utforming som standard og gir redaktører innebygget støtte for å skrive innhold på en sånn måte at det blir tilgjengelig for alle!

Mårten Bokedal, marketing manager nordics, viser noen av høydepunktene fra prosjektet til Funka og forteller hvordan dere kan få tak i malene og dra nytte av dette i deres løsninger.

Hva skal jeg skrive om nå:
Å skrive innhold som er bra, svarer på ønskene til de besøkende og fungerer etter hensikten er tidkrevende. Innhold tar alt fra timer, dager til uker å produsere - helt avhengig av formål og dybde. Men kompleksiteten er alltid høy om innholdet skal engasjere, og i hvert fall om det også skal konvertere.

Stein-Viggo Grenersen, produktsjef i Optimizely Norge, viser hvordan dere får svar på dette og andre spørsmål gjennom tjenesten Content Intelligence (som også inkluderer anbefalinger av innhold som har gitt Norsk Hydro 300% økning i antall leads).

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker webinar om Optimizely Content Cloud, mer enn bare innhold

Ordliste til bruk under webinaret:
Svensk / norsk:
• Prestanda - Ytelse | Teknik - Teknologi | Utbildning - Kurs

Norsk / svensk:
• Sky - Cloud | Korsen - Hur | Skjønner - Forstår

Vis flere tilsvarende kurs: