Onlinekurs - De Gode Kokkenes Hemmeligheter



Kursarrangør: Matkurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Våre Online matkurs starter kl 18 og har en varighet på 90-120 minutter. Du bør sette av minst en time til forberedelser før kurset
Pris: 450

Vi tilbyr onlinekurset De Gode Kokkenes Hemmeligheter. Dette kurset har som mål å gi deg ett godt grunnlag for å lage rimelige hjemmelagde middag uten dyrt utstyr eller kostbare råvarer.

Dette kurset har som mål å gi deg et godt grunnlag for å lage rimelige hjemmelagde middag uten dyrt utstyr eller kostbare råvarer. Vi bruker vanlig kjøkkenutstyr, kniv, fjøl kokeplater, og steikeovn. Har du noen gryter og en steikepanne og litt utstyr til å røre med er du innafor.

Det er ett spesialredskap du trenger. En elektronisk kjernetemperaturmåler. Den kjøpes for en hundrelapp eller to. Kurset vil ta for seg tilberedning av mørt kjøtt. Kurset vil ta for seg tilberedning av hardt kjøtt som må koke før det er spiselig.

Kurset vil også ta for seg tilberedning av fisk. Vårt mål er at du alltid vil servere god, saftig, myk fisk til dine fiskemiddager. Kanskje du også klarer å omvende en «fiskehater» til fiskenyter.

Internett og kokebøker er fulle av gode tilberedningstips. Men nettet og bøkene kan også være fulle av feil. Viste du at det er en myte at du skal temperere kjøtt eller fisk stekes (la kjøttet ligge på benken til det oppnår romtemperatur).

Faktisk blir resultatet best om biffen (eller fisken) er iskald når den stekes. Praktiske tester viser at du får ca 9% mindre væskeslipp å steke en biff som er hentet rett fra kjøleskapet, i forhold fra en biff du har forsøkt å temperere. Alle har alltid trodd at det er viktig å temperere kjøttet. Men ingen har testet om det faktisk var sant. Før nå.

Kurskokken vil veie og måle opp alle ingrediensene i løpet av kurset. Løken hakkes og råvarene tilberedes. Det kan være en god ide for deg å veie opp ingrediensene og hakke det som hakkes skal.

Da får du bedre tid til å følge selve kurset. Som ved alle våre matkurs er det det fokus på matlagningsprinsippene og vi er ikke fanatisk opptatt selve oppskriftene. Det er lurt å gjøre noen forberedelser før kurset. Matkurs.no sender ut innkjøpslister, oppskrifter forslag til forberedelser til alle deltagerne i god tid før kursets gjennomføring..

Våre Online matkurs starter kl 18 og har en varighet på 90-120 minutter.

Du bør sette av minst en time til forberedelser før kurset. Oppskriftene vi bruker vil være for fire personer. Kursavgiften gjelder oppkobling til kurset med en skjerm/bruker. Det er alltid hyggelig å gjøre dette sammen med noen, så inviter gjerne familien eller venner til en hyggelig kveld sammen på kjøkkenet. I forkant av kurset får du tilsendt gode instruksjoner til forberedelser samt råvareliste. Råvarekostnaden vil ligge mellom 50-100 kr pr person.

Vis flere tilsvarende kurs: