Online kurs Rask skisse med penselmarker (10 undervisninger)Kursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 6 måneder
Pris: 2.500

I kurset får du: Både teoretiske og praktiske kunnskaper om å tegne raskt. Du skal lære metoder og teknikker ved å jobbe med penselmarker og liner. Gjennom dette kurset lærer du å lage raske skisser av det du kan se rundt deg hjemme og ute, i parken og i skogen.

Online kurs
Rask skisse med penselmarker
(10 undervisninger)
Spør meg om å dele opp kursbetaling i 2 avdrag!


Undervisningene er på nett. Jeg skal sende deg lenken til undervisningen hver onsdag kl 17 på e-post. Du kan se undervisningene, repetere emne og øve flere ganger.
Skissekurs er ikke direktesendinger. Kurset består av 10 undervisninger som videoer. Videoene beholdes på videoplattform. Kursdeltaker får lenken til videoundervisning hver onsdag på e-post og kan lære skisse etter videoen når som helst. Det er ikke direktesending. Tilgang til kurset skal fortsatt i 12 mnd etter siste undervisningen.

Jeg skal i løpet av tre undervisninger vise og forklare deg trinn for trinn hvordan du kan begynne å tegne. Du skal bruke penselmarker og skisseblokk. En penselmarker er ikke en vanlig marker, men en pensel som kan lage et bredt spektrum av linjer. Skisseblokken kan være av størrelse A5, selvfølgelig ulinjert, fordi linjene vil forstyrre skissene dine.

Neste 7 undervisninger inneholder avanserte kunnskap. Vi skal tegne ulike objekter med liner M og S, studere "Tre-lagsteori", rytme i komposisjonen, mennesker som ser dynamisk ut og med fine detaljer.

Kurs Rask skisse med penselmarker (10 undervisninger)

Undervisning 1. Grunnleggende metoder

Undervisning 2. Planter

Undervisning 3.Mennesker

Undervisning 4.Teorien om tre sjikt eller lag. Første lag

Undervisning 5.Figur av mennesker med liner M

Undervisning 6. Mennesker i andre lag av komposisjonen

Undervisning 7. Ulike objekter med en tynn liner

Undervisning 8. Tredje sjikt med en tynn liner S

Undervisning 9.Samhandlingen mellom objekter i det samme laget og mellom de ulike lagene. Rytmen

Undervisning 10. Skisse av byen i tre lag

I kurset får du:
Både teoretiske og praktiske kunnskaper om å tegne raskt.
Du skal lære metoder og teknikker ved å jobbe med penselmarker og liner. På slutten av hver time får du hjemmeoppgaver for å trene på og repetere det du har lært.
Vi trener på lærestoffet sammen ved å lage skisser .
Gjennom dette kurset lærer du å lage raske skisser av det du kan se rundt deg hjemme og ute, i parken og i skogen.
Du kan fotografere skissene dine, legge bildene ut på Facebook i Gruppen "Art-kurs med Svetlana Rezvaya" . Jeg skal kommentere skissene dine.

Undervisninger går på nett i en fast gruppe. Du får lenken til undervisning hver onsdag kl 17. Så kan du utføre hjemmeppgaver etter undervisningen med en gang eller i løpet av 1 uke. Du kan studere skisse etter videoundervisningene hjemme, på hytta, hvor som helst, og når som helst. For å forstå bedre kan du spole video tilbake og se den igjen og igjen.
Meld deg på kurs!
Bindende påmelding.

Målgruppe for kurset

alle

Kursmateriell

sendes etter påmelding

Uttalelser

Vigdis Indbjør : Kjempespennende, da får jeg se om jeg finner et motiv som gjør seg som skisse. Tusen takk for alle kurskveldene vi har hatt, utrolig hyggelig og lærerikt, fantastisk å få være med på dette og få så mye lærdom via nettet, du har delt med oss dine ferdigheter og kunnskap Svetlana og vi har tegnet og trent og fått
tilbakemeldinger fra kursdeltakere og deg , så dette har gitt meg så mye og det skal bli kjekt å ta med seg all lærdom du har formidlet til oss , dette er noe som jeg tror vi vil ha glede av i alle år fremover.
Tordis Viken: Anbefaler alle som har lyst til å lære mere om maling, tegning o.l. til å være med på Svetlana Rezvaya, sine kurs. Jeg var med på kurset, Rask skisse med penselmarker, og lærte veldig mye. Fantastisk flink lærer!
Else Gram : Anbefaler på det hjerteligste at bli med på tegnekurs hos Svetlana Rezvaya. Jeg lærte mye, maler stor sett hver dag nå.
Inger Falch Solheim : Jeg var med på dette kurset i vår. Var så lærerikt og kjekt!