Online fotokurs for småbarnsforeldre: Dine beste barnebilder!Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kursstart 25.okt - 21
Varighet: 6 uker
Pris: 4997

Kurset som lærer deg å skape fantastiske bilder av barna til SoMe, stueveggen og bildebok. 6 uker fulle av kunnskap om foto, lys, portrett, bevegelse og storytelling. Kursstart 25.oktober. Ta kontakt for mer informasjon eller se mer på www.anetteasbjornrod.no/blimed

Kurset består av 6 uker fulle av kunnskap så du kan ta magiske bilder av dine barn eller barnebarn. Det er kombinasjonen av tilbakemeldinger og ukentlige videoer fra fotograf som gjør at bildene dine forbedres raskere.

Kurset kan tas i eget tempo. Du har tilgang til kurset 1 år. Og får hjelp hver uke i 6 uker i kursportalen av fotograf til å forbedre dine bilder.

KURSET INNEHOLDER:
Uke 1 Grunnprinsippene i fotografering
Den første uken ser vi på grunnprinsippene alle fotografer og billedkunstnere jobber etter. Komposisjon, det gylne snitt, farger og hvordan du blir mer kreativ. Disse vil heve bildene dine slik at du kan få bedre bilder fra første uke.

Du får også med 4 bonuser i uke 1. Det er enkel redigering, blender, lukker og ISO, mobilkamera og filsystem slik at du finner bildene dine.

Uke 2 Lys
Vi ser på lyset, den viktigste et bilde består av. Denne uken lærer du hva lys er, de forskjellige lys kildene og hvordan lys oppfører seg inne og ute. Du vil kunne ta bra bilder på et hvert sted under alle forhold etter denne uken.

Uke 3 Portretter
I uke 3 lærer du å ta nydelige portretter slik at du har flotte portrettbilder av barna dine som du kan ha til gaver, stueveggen og SoMe.

Uke 4 Bevegelse
Denne uken tar for seg bevegelse og du vil lære å ta skarpe bilder av barna dine. Du får også tips til gode bildene av barn som er raske til bens.

Uke 5 Hverdagsbilder & Storytelling
Hverdagsbilder og storytelling er hva du får lærer denne uken. Kunnskapen som gjør at du kan lage bilder som forteller barnets historie når du skal lage bildebok med bilder fra barndommen.

Uke 6 Bilder av hele familien
I uke 6 lærer du hvordan du tar bilder av hele familien. Etter denne uken vet du hvordan du får flotte, skarpe, oppstilte, morsomme og kreative bilder av familien. Du vil ha de kuleste julekortene de neste 50 årene.

I tillegg er det 2 bonuser i pakken.
Bonus 1 er Kreativ Portrettfotografering. Disse bildene er de venninnen din har lyst til å ha på veggen. Selv om det er dine barn.

Bonus 2 er poseringsguide slik at du enkelt kan posere små og store.

Vis flere tilsvarende kurs: