Online Valpekurs 25% rabatt i sommerKursarrangør: voof.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: 1300

Årets kuleste valpekurs er online. Voof.no inviterer til online valpekurs med mange videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valp i hus. Her får du 2-veis kommunikasjon med instruktørene. I sommer får du 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25. Velkommen til voof.no

Å få valp kan være krevende på mange måter, til og med for de som har hatt hund tidligere. Der finnes utallige feller man kan gå i som gjør at hundeholdet ikke blir som man hadde tenkt. Et valpekurs er kanskje det viktigste du gjør for å få den hunden man ønsker seg. Man må ikke nødvendigvis delta fysisk på kurs for å lykkes.

Et godt online nettkurs kan være et vel så bra alternativ som et ordinært kurs. Voof.no tilbyr nå valpekurs med mange ulike videoleksjoner som dekker det aller meste man trenger å vite når man får valpen i hus. Og kurset, det kan du ta når det passer deg og i ditt tempo.

På dette kurset følger vi familien Ellingsen og valpen Luna, gjennom hele den krevende valpetiden. Våre utdannede instruktører, Linda Vabø og Tone Ellingsen har mer enn 30 års erfaring med ulike hunderaser. I til sammen ca: 160 minutter videoleksjoner, vil de guide deg gjennom de utfordringene som måtte oppstå. Og er det ting man lurer på, kan man stille instruktørene spørsmål underveis, som blir besvart innen rimelig tid. Registrer deg her og meld deg på årets kuleste valpekurs!

Husk 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25

5 Gode grunner til å velge online valpekurs fra Voof.no

- Du kan starte kurset før valpen kommer og på den måten være godt forberedt.
- Du unngår å binde deg til faste dager for å dra på kurset.
- Det er alltid ledig kursplasser, og dermed kommer du raskt i gang.
- Særdeles pandemi-vennlig.
- Du velger selv når du vil "kurse" og i hvilket tempo ?