Online Abstrakt kurs med pensel, blekk, akryl (3 undervisninger)Kursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 6 måneder
Pris: 2.500

Vi tilbyr VIDEOKURS Abstrakt kurs med pensel, blekk, akryl (3 undervisninger). Deltakerne får innføring i bruk av materialer og utstyr, samt forskjellige metoder. Hver undervisning går med lærerens demonstrasjon og forklaring av teknikker. Kursdeltaker får tilbakemelding og tips fra lærer.

Innhold:
Hovedideen er spontanitet, frihet og plutselighet og utviklingen av intuisjonen. Du lærer teknikker ved å male bilder og undersøker virkeligheten -det ytre og det indre ved hjelp av å male maleri. Du møter deg selv på en ny måte gjennom å utvikle fantasi, mot følsomhet og selvrespekt. Kurset har praktisk kunnskap uten intensiv teoretisk kunnskap. Dette kurset anbefales til dem som liker fargebevegelse, liker å oppleve gleden å male bilder og vil få nye impulser i maleriutviklingen.

Du vil se med dine øyne hele prosessen for å lage maleriet. Hver bevegelse av hånden vil bli kommentert av din personlige lærer. For å forstå bedre kan du stoppe video, spole tilbake og se igjen, og igjen, flere ganger. Det blir gøy og ikke kjedelig på kurset med kreativ lærer! Meld deg på!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker online abstrakt videokurs (3 undervisninger).

Kursmateriell:
Materialer / liste sendes etter påmelding. Vi trenger blekk / ink i 2 - 3 varme og 2 - 3 kalde farger. Sjekk blekk i kunstbutikk eller på nett på forhånd og meld deg på kurs!( Spør meg om nettadresse for å bestille blekk).

Fornøydgaranti:
Husk at du er beskyttet 100 % ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir deg kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 3 dager etter kjøpet og be om å få pengene tilbake.

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

sendes etter påmelding

Uttalelser

Du er en person som er energisk, positiv og byr på hele deg og dine
store kunnskaper i det å male et bilde.
Tema: ink/ akryl i det spontane maleriet fikk du formidlet meget godt.
Din måte å gå fra null til ferdig bilde var imponerende.
Der alt ble grundig forklart. Innsatsen som kursleder var kjempeflott.
Vel forberedt å holde kurs. Håper vi kan holde kontakten videre.
Jeg følger med på nettsiden din.
Med vennlig hilsen
Elisabett F Ludvigsen.