Olje / Akrylmaling - kurs D (kveld)Kursarrangør: Ekely Kunstskole
Sted: Ekely Kunstskole
          Oslo, Ullern
Kursadresse: Jarlsborgveien 18, 0379 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager, kl 18:00 - 21:00
Varighet: 10 kvelder
Pris: 3.900
Neste kurs: 08.09.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr malekurs i olje og akrylmaling - kurs D på kveldstid. Kurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger, er både for nybegynnere og viderekomne og passer for alle aldersgrupper Du velger selv den teknikk du vil arbeide i f.eks olje eller akryl.

Innhold:
Kurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger og er både for nybegynnere og viderekomne. Her utvikler du din kreativitet, din kunstforståelse og kunstfaglige evner som gir deg mulighet til å fokusere på din egen kunstneriske prosess. Du velger selv den teknikk du vil arbeide i, f.eks. olje eller akryl. Det blir gjennomgang av elementær farge- og komposisjonslære, perspektiv, valør og materiallære. Eleven får en grundig, personlig veiledning ut i fra sitt ståsted og erfaring. Vi arbeider med stilleben, portrett, landskap og egne komposisjoner og fordyper oss i de ulike maleriske problemstillinger som oppstår underveis. Elevene får tett oppfølging av lærer og det blir billeddiskusjoner, billedanalyse, kunstnerpresentasjoner og korrektur av elevenes arbeider. Det gis råd og vink om videre utvikling ved kursets avslutning. På slutten av hver dag har vi gjennomgang av hva dere har lært.
Dette kurs går over 10 ggr. á 3 timer/gang, sammenlagt 30 timer.

Billedkunstner Frithjof Hoel er lærer for Kurs B - Olje/Akryl og Kurs D - Olje/Akryl(kveldskurs).Han er utdannet ved Statens Kunstakademi under professor Inger Sitter, Knut Rose og Bjørn Carlsen. Han har en lang og solid undervisningserfaring. Hoel har undervist ved Statens Kunstakedemi i Oslo, Granum Kunstfagskole, Oslo Tegne- og Maleskole, Mølla Kunstskole og Ekely Kunstskole, samt en rekke andre kunstskoler. Han er innkjøpt av Nasjonalmuseet for Kunst og private kunstsamlinger.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker malekurs i olje og akrylmaling - kurs D. Kurset passer for alle nivåer og aldersgrupper.

Kursmateriell

Ta med det du har av olje eller akrylfarger. Husk også skisseblokk, tegnekull, pensler, palett, (for oljemaleri palettkopper, malemiddel, filler og glass med lokk). Ekely Kunstskole holder staffelier!