Nybegynnerkurs i figurativ akrylmalingKursarrangør: Georgi Kostadinov gekos
Sted: Drammen
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Tollbugata 98, 3041 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:00 - 21:00
Pris: 1.560 pr. mnd.

Gekos Kunstskole holder til i Tollbugaten 98 i Drammen, og har mange års erfaring innen kursvirksomhet i maling og tegning - Alle teknikker og alle nivåer! Gratis og uforpliktende prøvekveld etter avtale!

Et nybegynnerkurs i akrylmaling er for deg som aldri har malt før. Du får innføring i tegneteknikk, fargeblanding og oppbygging av maleri etter en klassisk akademisk teknikk. Du trenger ingen forkunnskaper.

Oppdag evner du kanskje ikke trodde at du hadde, og ha det hyggelig sammen med andre kursdeltagere på samme nivå. Man kan starte når som helst i semesteret så lenge det er ledig plass, og delta så lenge man ønsker (minimum 4 kvelder).

Målgruppe for kurset:
Nybegynnere akrylmaling

Kursmateriell:
Kursdeltager kan medbringe sitt eget kursmateriell, eller låne av oss mot kr. 250,- pr. måned. Prisen inkluderer ikke lerret, men dette kan vi også være behjelpelig med å skaffe (ca. kr. 50,-). Spør oss gjerne om utstyrsliste hvis du ønsker å kjøpe utstyr selv.

Eksamen/sertifisering:
Kursveileder på nybegynnerkurset er Lisbeth Knudsen: utdannet NKI Interiørkonsulent, og har gått i lære hos billedkunstner og pedagog Georgi Kostadinov (Utdannet «Ms.Sc. In Fine Arts and Pedagogic).