Ny som leder - slik mestrer du overgangen



Kursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Stortingsgata 20, 0161 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 16.995

Vi tilbyr kurs om ny som leder - slik mestrer du overgangen. Vi gir deg opplæringen du trenger for at du skal takle den nye lederhverdagen på en trygg og sikker måte. Du lærer operativt lederskap og hverdagsledelse, samt hvordan jobbe målrettet og tett på medarbeiderne.

Innhold:
I tillegg får du gode verktøy som sikrer samhandling, selvstendig utvikling og motiverte medarbeidere. Det å ha et bevisst forhold til den nye lederrollen gjør overgangen lettere, og bidrar til større grad av egenutvikling. Som leder er det viktig å prioritere. Hvis du ikke evner å prioritere selv, vil andre gjøre det for deg. Mulighetene er mange, enten du skal bygge relasjoner eller håndtere konflikter på jobb.

Læringsutbytte:
• Fra kollega til leder - hvordan mestre overgangen
• Hvordan skape tillit og respekt som ny leder
• Konfliktløsing på arbeidsplassen
• Hvordan motivere og skape et godt samspill
• Tidsstyring, effektivisering og delegering

Fordeler med kurset:
• Finn lederstilen som passer deg
• Bli en relasjonsbygger
• Få innblikk i ulike lederstiler
• Effektiviser lederhverdagen
• Utvid nettverket


Kursholdere: Tore Grøndalen og Helge Dale

Tore Grøndalen har allsidig erfaring som foredragsholder, coach og HMS-rådgiver fra ulike bransjer og arbeidsmiljøer. Han er utdannet fysioterapeut og kjent for sine motiverende og involverende kurs hvor han fokuserer på hele mennesket. Med bruk av humor og gode relevante eksempler, leverer Grøndalen praktiske, aktuelle og inspirerende kursopplevelser.

Helge Dale er utdannet psykolog ved UIB, og har lang erfaring som konsulent fra å arbeide med lederprogrammer for mer enn 40 ulike organisasjoner. Som Sr. organisasjonspsykolog har han utviklet bedriftsinterne ledertreningsprogram, for både nye og erfarende ledere. Han har et sterkt fokus på hvordan du selv kan utvikle deg som leder og samtidige motivere og utvikle dine ansatte til å arbeide for et felles mål. Helge dale er i dag daglig leder for Organisasjonspsykologene, et nyetablert nettverk av og for organisasjonspsykologer.

Målgruppe for kurset

Ledere i både privat og offentlig sektor, uavhengig av bransje og nivå

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj