Lederkurs for nye ledere i Tromsø

Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederkurs og lederutvikling og Lederstiler og lederroller har egne kategorier.

Hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne

Vi tilbyr kurs i hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne. Daglig må ansatte på servicetorg, i NAV, barnevern, tekniske tjenester, helse- og omsorgstjenester osv. møte krevende brukere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 2.650 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 1

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 1. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 dager 13.230 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 2

Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg, modul 2 - strategisk kompetanseplanlegging, styring og utvikling. Studiets til sammen 9 moduler kan tas enkeltvis og uavhengig av hverandre, og hver modul gir 7,5 studiepoeng ved fullført eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø, Scandic Grand ... Tromsø 4 dager 14.350 kr
Tromsø, Sydspissen Hot... Tromsø 4 dager 14.350 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 3+7

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg modul 3+7. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3.500 deltakere / 1.600 enkeltpersoner har vært / er i dette studieløpet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 7 dager 18.000 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 4+8

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg modul 4+8. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 19.025 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 5

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 5. I helse og omsorgstjenestene stilles det sterkere krav til juridisk kompetanse. Dette studiet vil gi deg oversikt over hvilke lover og regler som regulerer helse og omsorgstjenesten. Undervisningen bygger på studentenes praksiserfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 dager 14.100 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 6

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 6. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 2 samlinger à 2 dager

Lederutdanning, helse og omsorg - modul 3

Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg - modul 3. Mer enn 2.700 deltakere fra over 115 kommuner har hittil deltatt på Lederutdanning - helse og omsorg. De får verktøy til å håndtere utfordringer i sin hverdag innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 dager 11.730 kr

Renholdsledelse

Vi tilbyr kurs i renholdsledelse. God renholdsledelse betyr å jobbe og lede smartere. I fremtiden vil nytt og forbedret utstyr og bedre produkter modernisere renholdet, men det menneskelige aspektet er - og vil alltid være - det viktigste i god ledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 2 dager 4.900 kr

Selvledelse og stressmestring - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om selvledelse og stressmestring. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Kommunikasjon i ledelse - virtuell ledertrening

Vi tilbyr nettbasert kurs om kommunikasjon i ledelse. Programmet bygger på de gjennomtestede hemmelighetene i Ken Blanchards bok The New One Minute Manager og introduserer samtalene og ferdighetene som nye ledere trenger for å raskt oppnå suksess samt bygge positive relasjoner med teamene sine.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 samlinger a 2 timer 7.900 kr

Lede virtuelt - virtuell ledertrening

Vi tilbyr virtuelt instruktørledet kurs om å lede virtuelt over 3 samlinger. De virtuelle øktene gir deltakerne en meget engasjerende opplevelse som inkluderer instruksjon, tilbakemeldinger, refleksjons- og gruppeoppgaver og trene på disse nye ferdighetene i en trygg treningssetting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 samlinger a 2 timer 7.990 kr

Ledelse og lederskap - online

Vi tilbyr kurs om ledelse og lederskap som onlinekurs. Hva er god ledelse for deg og hva skal til for å lykkes som leder? Svarene du gir har mest sannsynlig stor innflytelse på hvordan du leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.495 kr

Lederskolen - online

Vi tilbyr lederskolen som onlinekurs. Lær hvordan du skaper positivitet og får det beste ut av dine medarbeidere. Ta kurset når og hvor det passer deg, på PC, tablet eller mobil. Dette nettkurset gir deg fleksibilitet og stort læringsutbytte med korte, hyppige interaksjoner over tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 timer 14.900 kr

Møteledelse - online

Vi tilbyr kurs om møteledelse som onlinekurs. Har du opplevd å delta i møter du syntes var bortkastet tid? Nå har du muligheten til å tilegne deg kunnskap om hvordan du kan bli tryggere i rollen som møteleder, og hvordan du ved hjelp av enkle grep kan øke effektiviteten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 9.990 kr

Positiv psykologi i ledelse - online

Vi tilbyr onlinekurs om positiv psykologi i ledelse. Utøv god ledelse gjennom kunnskap om dine medarbeidere - oppnå økt produktivitet, engasjement, trivsel og lav turnover på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 15.995 kr

Prosessledelse - online

Vi tilbyr onlinekurs om prosessledelse. Lær å bli en bedre prosessleder og skap løsningene som gir resultater for deg og ditt team. Skap løsninger som gir resultater for deg og ditt team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 9.990 kr

Selvledelse - online

Vi tilbyr onlinekurs om selvledelse. Bli bedre til å forstå egne og andres reaksjoner og ikke minst ta ansvar for egen adferd, språkbruk, tanker og følelser. Dette kurset er utviklet av CoachTeam og kvalitetssikret av CIMPLE i samarbeid med Confex.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.495 kr

Slik lykkes du som internrådgiver - online

Vi tilbyr onlinekurs om slik lykkes du som internrådgiver. Lær effektive metoder for å bli en god internrådgiver, og lær hvordan du best kommuniserer med ulike mennesketyper. Bli god på å presentere kompliserte fakta på en forståelig måte, og dermed øke din gjennomslagskraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 16.995 kr

Slik lykkes du som prosessleder og fasilitator - online

Vi tilbyr kurs i slik lykkes du som prosessleder og fasilitator. Lær hvordan du kan involvere og skape engasjement hos andre, og hvordan dere kan skape forpliktende handlinger omkring felles beslutninger og endringer. Prosessledelse er en ledelsesform som kommer til nytte i komplekse situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 16.995 kr

HMS opplæring for arbeidsgiver

Vi tilbyr HMS opplæring for arbeidsgiver. Arbeidsgiver har ifølge arbeidsmiljølovens bestemmelser ansvar for at arbeidsmiljøet i virksomheten er fullt forsvarlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 3900 kr

Diversity Icebreaker for ledere - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i Diversity Icebreaker for ledere. Kurset gir deg som er interessert i ledelse en innsikt i hvordan Diversity Icebreaker kan anvendes i lederutvikling og i ledelse av organisasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time fra 375 kr

Endringsledelse - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i endringsledelse. Digital transformasjon påvirker virksomheter bredt og kan medføre endringer i både forretningsmodell, arbeidsprosesser, roller og kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter fra 375 kr

God revisjon av ledelses- og styringssystemer - Digitalt

Dette kurset med Siri Mathisen lærer deg god revisjon av ledelses- og styringssystemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 Leksjoner fra 375 kr

Hvordan få flere kvinner inn i topplederjobber - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan få flere kvinner inn i topplederjobber. Hvorfor er bare 6,6% av topplederne i Norge kvinner, mens det i EU er 28% og 31% i USA? I denne episoden av SNAKK deler hodejeger Per Erik Henriksen sine tanker om nettopp dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 minutter fra 375 kr

Hvordan lykkes med avstandsledelse - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i hvordan lykkes med avstandsledelse. Dette kurset gir deg faglig påfyll og en struktur som løser utfordringer i forbindelse med å få med deg medarbeidere eller stakeholders som ikke sitter der du er, samt inspirere på avstand og følge opp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time fra 375 kr

Kommunikasjonskurs- Overbevisende kroppsspråk for ledere-digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om overbevisende kroppsspråk for ledere. Ønsker du å ha et kroppsspråk og en stemmebruk som underbygger det du vil formidle? I dette kurset lærer du hvorfor det er avgjørende at du som leder har et nonverbalt språk som fremhever budskapet ditt, i stedet for å svekke det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 10 minutter fra 375 kr

Kurs i bærekraftsledels - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i bærekraftsledelse. Dette kurset i bærekraftsledelse gir deg en effektiv innføring i bærekraftsarbeidet, og temaene du må ha oversikt over.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 375 kr

Kurs i miljøledelse - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i miljøledelse. Er du ny i rollen som miljøleder og trenger veiledning? Dette kurset guider deg gjennom de viktigste kravene til et miljøledelsessystem, og er basert på ISO 14001.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 leksjoner fra 375 kr

Kurs i selvledelse - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i selvledelse. Vet du hvilke styrker, ferdigheter og evner du har? Vet du at du er verdifull - uansett hvem du er? I dette kurset gir Sidsel Storaas deg de verktøyene du trenger for å gi deg selv handlingsrom sånn at hverdagen blir både bedre og enklere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 70 minutter fra 375 kr

Kvalitetsledelse - skap kultur for bedre resultater - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i kvalitetsledelse - skap kultur for bedre resultater. Altfor ofte møter ekspert Sidsel Storaas på organisasjoner og ledere som ikke får til kvalitetsledelse slik de ser for seg. De får ikke resultatene, det er for mye surr og rot, det er uro blant ledere og medarbeidere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 leksjoner fra 375 kr

Ledelse uten personalansvar - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om ledelse uten personalansvar. I dette kurset får du gode tips og verktøyene du trenger for å lykkes med ledelse uten personalansvar. Ingen lederrolle er forbundet med større usikkerhet enn den uten personalansvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17 leksjoner fra 375 kr

Lederkurs - Den vanskelige samtalen - Digitalt

Hvorfor er noen samtaler så mye vanskeligere enn andre, og hvordan skal du håndtere dem? Det lærer du i dette kurset med Anne Marie Saxlund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 Leksjoner - 74 minutter fra 375 kr

Lederkurs - digitalt

Vi tilbyr lederkurs. Våre lederkurs gir deg relevant kunnskap for å lykkes i rollen som leder. Vi har lederkurs for deg som er ny eller erfaren som leder. Vi har også lederkurs i prosjektledelse, kvalitetsledelse, rekruttering, endringsledelse, personalansvar, HR-kurs og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 1 1/2 time fra 375 kr

Lederkurs - Feedback – ditt viktigste lederverktøy - Digitalt

Dette feedback-kurset lærer deg metoder for å kunne gi effektive tilbakemeldinger. Kurset passer spesielt godt for nye ledere eller deg som ønsker å bli bedre på lederkommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17 Leksjoner fra 375 kr

Lederkurs - Fra kollega til leder - Digitalt

Lær hvordan du går fra kollega til leder i dette kurset med ekspert Vivi-Ann Hilde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 Leksjoner fra 375 kr

Lederkurs - Lykkes du med ledelse av digitale distribuerte team

Dette kurset lærer deg å lede og utvikle distribuerte team, der deltakerne samarbeider, trives, utvikles og leverer verdi på kontinuerlig basis til kundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Leksjoner: 15 Varighet: 90 minutter... fra 375 kr

Lederkurs - ny som leder - digitalt

Vi tilbyr lederkurs i ny som leder som digital undervisning. Det er utfordrende å gå fra å være medarbeider til å bli leder. Med dette kurset kommer du i gang. Her lærer du prinsipper og metoder som gjør deg trygg i din nye rolle, slik at du kan lede andre mot felles mål og ønskede resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 85 minutter - 17 leksjoner fra 375 kr

Lederkurs - Suksess i ny lederjobb - digitalt

Dette kurset gir deg 10 tips om fallgruver som kan spolere din suksess i ny lederjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 Leksjoner fra 375 kr

Mangfoldsledelse - digitalt

Vi tilbyr kurs i mangfoldsledelse som digital undervisning. Når man snakker om mangfold, vil de fleste større bedrifter fokusere på de tradisjonelle vinklingene på kjønn, geografi og kultur. I dette kurset vil du se at mangfold handler om mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 20 minutter fra 375 kr

Møtekultur og møteledelse - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om møtekultur og møteledelse. I dette kurset lærer du teknikker for å være tydelig og mer effektiv i møter, som vil gi deg større gjennomslagskraft i alle typer møter. Når du behersker disse teknikkene, vil du bli trygg i rollen som møteleder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time fra 375 kr

Prestasjonsledelse i praksis - digitalt

Vi tilbyr kurs i prestasjonsledelse i praksis som digital undervisning. Hvordan skal du jobbe for å styrke resultatene i din bedrift med prestasjonsledelse? I dette kurset lærer du ulike grep du kan ta i din bedrift for å betydelig øke dine resultater med opptil 30%.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time fra 375 kr

Skap varig utvikling med mangfold og sosial bærekraft - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om skap varig utvikling med mangfold og sosial bærekraft. Hvis du gjør et Google-søk på ordet “mangfold”, får du mer enn fem millioner treff. Det er med andre ord et begrep som er mye brukt, både i dagligtalen og i forskningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 20 minutter fra 375 kr

Tenkemåten som får deg til topps - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i tenkemåten som får deg til topps. Er du leder, er det visse ferdigheter du må ha for å lykkes. Denne kunnskapen er tilgjengelig for alle i bøker, kurs og lederutviklingsprogrammer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 70 minutter fra 375 kr

Bærekraft fra ord til handling med programvare fra Fifty5 webinar

Vi tilbyr kurs om bærekraft - fra ord til handling med programvare fra Fifty5 som webinar. Formålet med kurset er å gi bærekraftsansvarlige starthjelp til å komme i gang med bruk av bærekraft løsningen fra Fifty5.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 6.450 kr

Company Management - the board of directors - online

We provide digital course about company management - the board of directors. A 3 hours - Teams / Zoom - live courses with Styreforeningen.no with one of our higly competent board consultants. Interactive assignment / group assignment is included in the course.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 hours 6.450 kr

Daglig leder og styret - webinar

Vi tilbyr kurs om daglig leder og styret som webinar. Hvem har ansvar for hva? Hvilke oppgaver er et fellesansvar for styret og daglig leder? Hvordan skal reglene om daglig leders rapportering til styret og "logging" av selskapets situasjon løpende tolkes og utøves?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.04.2024 (+5) 3 timer30.04.2024 (+5) 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 27.05.2024 3 timer 27.05.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 17.06.2024 3 timer 17.06.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 25.09.2024 3 timer 25.09.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 23.10.2024 3 timer 23.10.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 11.12.2024 3 timer 11.12.2024 6.450 kr

Daglig leders rapport til styret - webinar

Vi tilbyr webinar om daglig leders rapport til styret. Ett komprimert og nyttig kurs med mange verdifulle tips og råd, "live" med styrekonsulent - enten via Teams eller Zoom. Mulighet for å stille spørsmål mm. underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 07.05.2024 1 time07.05.2024 2.750 kr

Ledergruppen - samhandling og utvikling - webinar

Vi tilbyr webinar om ledergruppen - samhandling og utvikling. Kurset gir deg en rekke malverktøy for effektivisering av teamarbeidet, og fokuserer på hvordan en kan bygge gode ledergrupper og hva som er viktig for å få disse til å fungere i henhold til forventningene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 6.450 kr

Møteledelse, møteteknikk og møtestruktur - webinar

Vi tilbyr kurs om møteledelse, møteteknikk og møtestruktur som webinar. Et spesialkurs for deg som er leder, skal lede andre i møter, i team, i styrerom eller på generalforsamlinger, årsmøter etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 6.450 kr

Protokoll & referat - webinar

Vi tilbyr kurs om protokoll & referat som webinar. Kurset er live med styrekonsulent via Teams og inkluderer kursmateriell, tips og råd. Dette nettkurset tar utgangspunkt i aksjelovens § 6-29 om protokoller samt andre sentrale bestemmelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 11.06.2024 1 time11.06.2024 2.750 kr

Styreleder og styreledelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om styreleder og styreledelse for bedrifter. Det er styreleders ansvar at styret fungerer som et styre, og at som skal sørge for at det kalles inn til styrebehandling så ofte som nødvendig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Styreleder og styreledelse - webinar

Vi tilbyr kurs om styreleder og styreledelse som webinar. Det er styreleders ansvar at styret fungerer som et styre, og at som skal sørge for at det kalles inn til styrebehandling så ofte som nødvendig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.06.2024 (+2) 3 timer03.06.2024 (+2) 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 08.10.2024 3 timer 08.10.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 04.12.2024 3 timer 04.12.2024 6.450 kr

13 konkrete ledertips á 1 min - webinar

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. 13 konkrete ledertips á 1 min Trenger du noen effektive ledertips? Her får du 13 gode tips på bare 13 minutter med Alf Inge Cleve-Stiansen .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13 minutter 199 kr

5 tips når du jobber hjemmefra - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Er du en av dem som nå sitter på hjemmekontor og kommuniserer med kolleger via telefon eller webmøter? Må du jobbe samtidig som du håndterer barn som har hjemmeskole?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 og 1/2 time 599 kr

9 tips for å forbedre dine medarbeidersamtaler - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. I denne videoen får du en rekke konkrete tips om hvordan du kan forbedre dine medarbeidersamtaler. Tipsene kommer fra to meget erfarne personalledere, Tom Erik Frydenlund og Kjell Ljøstad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 minutter 99 kr

Den fryktløse organisasjonen! - webinar

Webinar: Den fryktløse organisasjonen! I dette foredraget/webinaret vil Svein Harald Røine (også kalt Mr.Modig) dele med oss hvordan skape en fryktløs, fremtidsrettet og suksessful organisasjon!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 og 1/2 time 599 kr

Den gode samtalen - webinar

Etter mange år med lederutvikling og som leder selv, har Trude lært at de mest givende samtalene ofte er dem som foregår utenfor arbeidsstedet. Her deler hun noen tanker om det hun opplever som den gode samtalen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 minutter 199 kr

Derfor skaper tillitsbasert ledelse konkurransekraft! Webinar

Webinar for YS: Derfor skaper tillitsbasert ledelse konkurransekraft! Alf Inge har dedikert seg til å utforske, forstå og anvende strategier som kjennetegner de mennesker og organisasjoner som skaper enestående resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Det optimale operative lederskapet - webinar

Hva kjennetegner det optimale lederskapet – det lederskapet som skaper de beste økonomiske resultatene og de mest lojale kundene? På dette kurset lærer du hva de optimale lederatferdstrekkene består av, og hvordan du behersker dem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.199 kr

Digital fjernledelse i samarbeid med YS - webinar

Vi tilbyr kurs i innovasjon som webinar. Digital fjernledelse er ikke noe nytt. Mange ledere er vant med å lede medarbeidere i andre regioner eller i andre land og har basert sin ledelse på telefonisk eller digital kontakt. Det nye er at vi nå alle må gjøre det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 minutter 599 kr

Effektiv kommunikasjon på digitale møter og kurs - webinar

Vi tilbyr kurs i innovasjon som webinar. Dette webinaret gir deg innsikt i det å utnytte mulighetene som ligger i de viktigste digitale verktøyene, og ikke minst: det å sette en god standard for effektive og engasjerende digitale møter og kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

En strategi for lykkelige ansatte - Webinar

Vi tilbyr En strategi for lykkelige ansatte som Webinar Et webinar om hvordan du kan lage en strategi som gir deg lykkeligere ansatte med Trine Tolfsby og Kjell Ljøstad

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time gratis kr

Et lederløft på 60 minutter - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Puzzle Learning, Susann Goksør Bjerkrheim og Svein Harald Røine gir deg viktig leder-input på 60 minutter. Webinaret ble opprinnelig holdt for Parat, men innholdet er like relevant for andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 minutter 599 kr

Forskning avslører hva som er verdens mest effektive lederstil

Vi tilbyr Forskning avslører hva som er verdens mest effektive lederstil som Webinar En oversiktsstudie på 30 års forskning viser at denne lederstilen bidrar til at medarbeiderne opplever større grad av mestring, økt trivsel, høynet kvalitet på jobben, samt bedre produktivitet og karrieresuksess

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time gratis kr

Forskning avslører hva som er verdens mest effektive lederstil

Webinar: Forskning avslører hva som er verdens mest effektive lederstil En oversiktsstudie på 30 års forskning viser at denne lederstilen bidrar til at medarbeiderne opplever større grad av mestring, økt trivsel, høynet kvalitet på jobben, samt bedre produktivitet og karrieresuksess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time gratis kr

Fra dress og høye hæler til pysj og raggsokker - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Fra dress og høye hæler til pysj og raggsokker - et webinar om frykt og mot i hverdagsledelsen. Hva skjer når lederhverdagen blir uforutsigbar, og ytterpunktene frihet og kontroll blir nappet vekk over natten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 599 kr

Få andre til å prestere sitt beste - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. Hva vil du si er den viktigste egenskapen man må ha eller utvikle for å være en mester i å få andre til å bli bedre? Denne utfordringen gav en NLP master student Alf Inge for en stund tilbake. I denne filmen finner du hans svar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Få med deg fnyserne - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. Få med deg fnyserne med Trude Falck Bjånes Det er lett å la seg vippe av pinnen av de såkalte fnyserne. Hvordan kan du som leder få fnyserne med deg?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Gruppepsykologisk trygghet - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. Som leder skal du ikke bare lede deg selv og den enkelte medarbeideren Du skal gjerne lede et helt team med mange individer også. Din jobb er å få teammedlemmene til å jobbe sammen mot et felles mål, der de presterer godt både individuelt og i fellesskap

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

How to create a little bit of LA DOLCE VITA when times are a bit

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. How to create a little bit of LA DOLCE VITA when times are a bit shitty?? Hvordan man best kan håndtere usikkerhet og endring på arbeidsplassen i vanskelige tider?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Hvordan bygge autonome team - webinar

Vi tilbyr kurs i innovasjon som webinar. En forutsetning for å drive vellykket forretningsutvikling, er at kundene både ønsker og er villige til å betale for de produktene og tjenestene bedriften utvikler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Hvordan bygge effektive team? - webinar

Hva er det som gjør at enkelte team leverer så mye bedre resultater enn andre team, selv om de tilsynelatende er ganske like? Finnes det fellestrekk mellom team som jevnlig leverer svært gode resultater? Hvilke grep kan du selv gjøre for å forbedre effektiviteten i ditt eget team?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 799 kr

Hvordan bygge effektive team?t - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. Dette foredraget handler om hvordan man kan bygge effektive team, og hvordan man selv kan være en del av dette teamet. Foredraqet er på engelsk, og er tatt opp på den internasjonal konferansen NDC i Oslo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 799 kr

Hvordan coache dine medarbeidere? - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. Denne filmen og artikkelen handler om hvilke ferdigheter du trenger å beherske for å kunne coache dine medarbeidere. Å coache er en av mange verktøy du som leder kan ta i bruk for å bistå i dine medarbeideres utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Hvordan lede PRIMADONNAEN og de autonome kunnskapsmedarbeiderne

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Har du opplevd at medarbeidere boikotter deg som leder? Holder seg ikke oppdatert på informasjon, stiller ikke på obligatoriske møter, kommer og går som det passer dem, rett og slett at de ikke “TAR” ledelse?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Hvordan utvikle selvledelse - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Tiden vi lever i utfordrer spesielt vår evne til selvledelse, både som ledere og som medarbeidere. Selvledelse er en god forutsetning for å skape konkurransekraft, innovasjon og utvikling og god produktivitet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Ikke bli med medarbeiderne i senga - webinar

Vi tilbyr kurs i personalledelse som webinar. Enkelte ledere påfører sine medarbeidere så mye negativt stress at medarbeiderne tar med lederen sin i senga – mentalt sett. Der er det unødvendig å ha de.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

It´s timeout: Hverdagsledelse - nettkurs

Hverdagsledelse i den nye normalen som nettkurs. Kurset er ikke inkludert i lisensen og må kjøpes separat. Lederutvikling er en livslang reise. I dette kurset får du kunnskap, inspirasjon og lederverktøy du kan ta i bruk i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.999 kr

Kulturens betydning for organisasjonens mål og strategier webinar

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. Mål- og strategiprosesser er en viktig del av organisasjonslivet. Hvordan påvirker kulturen i bedriften dette? med Morten Andresen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Ledelse i lidelse - Webinar

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. Vi har nettopp lagt påsken bak oss. Påskehistorien handler om både håp, lederskap og lidelse. Derfor er dette et godt og spennende utgangspunkt for en refleksjon om hvordan det er å stå i tider som vi står i nå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Maskinlæring for ledere - Muligheter og fallgruver - webinar

Vi tilbyr kurs i innovasjon som webinar. Uttrykk som maskinlæring, optimalisering, kunstig intelligens og roboter er veldig populære for tiden. Men hva betyr egentlig disse begrepene? Hvilke problemer er det teknologiene skal løse? Hva trenger en leder å vite?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Mellomlederens Verktøykasse - webinar

Vi tilbyr webiaret Mellomlederens Verktøykasse. Mellomlederrollen oppfattes av mange å være den vanskeligste rollen i en organisasjon. Du er mellom barken og veden. I skvisen mellom ledelsen, medarbeidere og kollegaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Mellomlederens Verktøykasse- webinar

Vi tilbyr kurs i endringsledelse som webinar. Mellomlederrollen oppfattes av mange å være den vanskeligste rollen i en organisasjon. Du er mellom barken og veden. I skvisen mellom ledelsen, medarbeidere og kollegaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Relasjonsledelse i et digitalt system - Inflow24 - Webina

Relasjonsledelse i et digitalt system - Inflow24 - Webina Kjenner du som leder til hva som interesserer og motiverer dine ansatte? Hva som gir dem en følelse av mestring og hva som gjør at dine medarbeidere er i flytsonen? I hvor stor grad kjenner du 24 timers medarbeideren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Servicelederskap - webinar

Vi tilbyr kurs i endringsledelse som webinar. Hva kreves for å være en god leder innen servicenæring, og hvilke sammenhenger er sentralt å arbeide med? I dette kurset får du en gjennomgang av hva som kjennetegner godt servicelederskap og service - profitt - sammenhenger fordelt over 5 filmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.099 kr

Skap en tilbakemeldingskultur - webinar

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. Alle har behov for tilbakemeldinger! Det å se seg selv utenfra kombinert med egne refleksjoner og nysgjerrighet på hvordan man kan forbedre seg, er som en motor i all utvikling!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Skap en tilbakemeldingskultur - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Alle har behov for tilbakemeldinger! Det å se seg selv utenfra kombinert med egne refleksjoner og nysgjerrighet på hvordan man kan forbedre seg, er som en motor i all utvikling!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Slik skaper du en sunn prestasjonskultur - webinar

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. Hvis du som er leder skal prioritere å gjøre én ting for å bidra til bedre prestasjoner i ditt team, hva vil du da gjøre? Dette er et krevende spørsmål da lederskap selvsagt er situasjons- og personbetinget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Styrk din gjennomslagskraft! - webinar

Noen situasjoner med mennesker kan være krevende å håndtere. Det kan være vanskelig nok å gi en tilbakemelding til noen, men enda mer krevende å gjennomføre en samtale. Dette gjelder både privat og på jobb. Jeg vil snakke om vanskelige samtaler i arbeidsforhold og spesielt for deg som er leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Styrk din gjennomslagskraft! - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Styrk din gjennomslagskraft! Være bevisst på hvordan du påvirker andre. Hvordan kan du styrke din gjennomslagskraft i møte med andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Ta kontroll på jobbsøket! - webinar

Vi tilbyr kurs i selvledelse som webinar. Kanskje er akkurat du en av dem som enten har mistet jobben eller som står i fare for å bli permittert? Eller kanskje du har måttet si opp noen av dine ansatte?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 599 kr

Tre tips for å bli en tryggere leder - nettkurs

Vi tilbyr nettkurset tre tips for å bli en tryggere leder - nettkurs. Å være leder er utfordrende, krevende og gøy. Av og til er lederskoene for små, og en risikerer å få gnagsår. Trude hjelper deg til å bli en tryggere leder

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 minutter 99 kr

Tre tips for å bli en tryggere leder - webinar

Vi tilbyr kurs i teamledelse som webinar. Å være leder er utfordrende,krevende og gøy. Av og til er lederskoene for små, og en risikerer å få gnagsår. Andre ganger er de for store. Lederne prøver å fylle dem så godt de kan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 minutter 99 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>