Ny i test - bedriftsinternt



Kursarrangør: SOCO Norge AS
Sted: SOCO sine lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om ny i test for bedrifter. Er du ny i gamet og har fått tildelt testoppgaver vil dette kurset hjelpe deg godt i gang. Her vil du få et raskt praktisk innblikk i de viktigste prinsippene og teknikkene innenfor programvaretesting.

Innhold:
Å bli kastet inn i testarbeid uten forkunnskaper om test kan bli en ekstra utfordring i en ellers utfordrende prosess. Med mer generell testkompetanse og kjennskap til mulige teknikker og aktuelle metoder vil en raskt bli forberedt til å kunne gjennomføre en trygg prosess der en ender opp med god oversikt over kvaliteten for den programvaren som tilslutt blir satt i produksjon

Kurset bygges opp rundt praktiske eksempler, både for demonstrasjon av testfaget, drøftinger i plenum og ikke minst ved jobbing med egne øvelser. Det vil bli satt av litt tid etter avsluttet kursdag til alenetid med instruktør for å diskutere egne saker som også kan følges opp i ettertid.

I dette kurset vil du lære:
• Viktige begreper som blir benyttet i testarbeid
• Målsetninger med test
• De mest kjente testmetodene
• Enkle generelle arbeidsteknikker

Kursholder: Sindre Sandvik

Sindre har over 27 års erfaring innenfor testarbeid og testledelse fra forskjellige typer organisasjoner. Han har hatt ansvar for flere større testprosjekter og generelt ansvar for kvalitetssikring i avdelinger der han har vært ansatt. Han har også hatt ansvar som testfagansvarlig i konsulentselskap og vært aktiv i fagmiljøer i Norge og i Europa som medlem i programkomiteen for testkonferansen Eurostar.

Gjennom hele sin lange karriere har han blitt benyttet som foredragsholder i flere testfagfora og organisasjoner. Sindre har både teknisk og pedagogisk utdanning og sammen med sin ISEB Practioner eksamen samt ISTQB har han en solid bakgrunn for å kunne lede og veilede innenfor testfaget. Han er en motiverende og engasjert person som er dyktig til å lede teammedarbeidere til å jobbe i samme retning.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Forkunnskaper:
• Det kreves ingen spesielle forkunnskaper bortsett fra allmenn PC -kompetanse

Vis flere tilsvarende kurs: