Norskkurs - nybegynner nivå A1



Sted: Aust-Agder, Arendal
Aust-Agder
Kursadresse: Myreneveien 30, 4847 Arendal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager og onsdager kl 18:00 - 20:30
Varighet: 48 timer
Pris: 6.670

Vi tilbyr norskkurs på nybegynner nivå A1. Målsettingen er at du raskt skal kunne klare deg i enkle hverdagssituasjoner. Språkundervisningen er kommunikativ. Du blir oppfordret til å bruke det norske språket aktivt i praktiske situasjoner fra hverdagen og får mange anledninger til å øve og repetere.

Dette lærer du:
• Grunnleggende grammatikk og uttale
• Ord og uttrykk knyttet til å kunne fortelle om deg selv og spørre andre om det samme
• Ord og uttrykk knyttet til dagligdagse situasjoner
• Stille - og svare på spørsmål, uttrykke enighet / uenighet
• Skrive enkle tekster
• Lese enkle tekster som korte beskjeder og instruksjoner osv.

Gjennomføring:
På Folkeuniversitetet bruker vi handlingsorientert tilnærming som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og praktisk språkbruk. Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen; lytte- og leseøvelser, muntlig og skriftlig trening, par-/ gruppearbeid, presentasjoner og rollespill, tar utgangspunkt i autentiske situasjoner som du typisk kommer opp i når du bruker målspråket i ulike sammenhenger i hverdagen.

Litt om lærerne:
Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og / eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som har ingen eller få forkunnskaper i norsk, og som ønsker et godt grunnlag for å kunne kommunisere med norsktalende. Det du lærer på nybegynnernivå fungerer også som et godt utgangspunkt for videre læring av norsk for studier og/eller i jobbsammenheng.

Nivå:
• Nybegynner nivå A1

Eksamen / sertifisering:
Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis

Vis flere tilsvarende kurs: