Norskkurs nivå B2



Sted: Oslo Voksenopplæring Rosenhof
          Oslo, Grünerløkka
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon via rosenhof@oslovo.no

Oslo VO tilbyr kurs av ulik lengde og varighet både på dagtid og på kveld. Du kan ikke søke deg til et spesielt spor eller nivå, det avgjøres av testing på Servicesenteret når du registrerer deg.

Å være på et B2-nivå i norsk innebærer at du har et godt ordforråd knyttet til eget dagligliv, i tillegg til eget fagområde. Du kan holde foredrag om emner knyttet til eget dagligliv, men også om politikk, miljø og medier. Du kan gi instruksjoner og beskjeder, og forstår noen norske dialekter. Du skal kunne vurdere tekster kritisk og kan bruke ulike læringsstrategier etter behov. Du kan skrive tekster i ulike sjangre, som referater, sammendrag og argumenterende tekster.

Muntlige aktiviteter:
B2-prøven består også av en muntlig del, og muntlige aktiviteter som å snakke og å samtale vil også være en sentral del av kurset. Muntlige aktiviteter vil kunne dreie seg om forberedte foredrag om selvvalgte emner: å presentere en sak: å gi instruksjoner eller beskjeder. Dessuten vil elevene kunne delta i samtaler/diskusjoner om aktuelle spørsmål knyttet til domenene i læreplanen, som f. eks. politiske valg – miljøspørsmål – medier. Det vil også være naturlig å trene på jobbintervju.

Målgruppe for kurset:
Norskkurs for innvandrere

Vis flere tilsvarende kurs: