Norskkurs mellomnivå nivå B1



Kursarrangør: Lingu
Sted: Lingu Bergen
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Domkirkegaten 3, 5017 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 måneder
Pris: ta kontakt

Vi tilbyr språkkurs i norsk på mellomnivå nivå B1. På dette kurset gir vi deg nøklene til å mestre det norske språket. Du vil jobbe med oppgaver, grammatikk og tekniske aspekter ved språket, for å forbedre dine muntlige ferdigheter samt lytte- og leseforståelse.

På kurset lærer du:
• Bedre skriveferdigheter
• Kunnskap om norsk kultur og samfunn
• Evne til å beskrive og takle både kjente og uforutsigbare situasjoner
• Evne til å beskrive fremtidige planer og ønsker
• Evne til å uttrykke stemninger, følelser og meninger
• Evne til å komme med forslag og synspunkter og diskutere dem

Undervisningen:
Som medlem av Lingu kan du studere når det passer deg. Du har tilgang til alle undervisningstimer og bestemmer selv hvilke du vil delta på! Klasseromsundervisning finner sted to ganger per uke på våre språksentre i Oslo og Stavanger, og nettbasert undervisning er tilgjengelig via smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC.

Innspilte leksjoner:
Opptak av undervisningstimer vil være tilgjengelig i opptaksarkivet, slik at du enkelt kan bla gjennom og finne informasjonen du trenger.

Kursvarighet:
• Forventet varighet er 16 uker. Imidlertid vil hver deltaker følge sin egen individuelle læreplan.

Betaling:
Dette kurset er et abonnementskurs. Dette betyr at du inngår en månedlig eller kvartalsvis betalingsavtale. Kortet ditt vil automatisk bli belastet helt til du sier opp abonnementet. Du kan stanse abonnementet når du vil. Når du har fullført et nivå, kan du gå videre til neste nivå med et enkelt klikk.

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker å lære å snakke og forstå norsk, og som har behov for en mer fleksibel opplæring. Dette kurset er beregnet på deg som ønsker å bli mer selvstendig når du kommuniserer på norsk.

Nivå: Mellomnivå nivå B1

Kursmateriell:
For kurs på våre kurssentre i Oslo, Stavanger eller Bergen må kursdeltaker ha med tekst- og arbeidsbok til hver undervisningstime. Man kan kjøpe kursmateriellet hos oss ved kursstart, eller bestille det på nettet.

Kursmateriell nettkurs:
For nettkurset er ikke kursmateriell eller bøker er strengt tatt ikke nødvendig for å delta på kursene våre.

Eksamen / sertifisering:
Etter 8 uker vil du få tilgang til en nivåtest for B1. Hvis du består testen med tilstrekkelig poengsum, kan du gå videre til neste nivå B2.

Vis flere tilsvarende kurs: