Norskkurs - mellomnivå B1 - del 1



Sted: Aust-Agder, Arendal
Aust-Agder
Kursadresse: Myreneveien 30, 4847 Arendal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager og torsdager kl 18:00 - 20:30
Varighet: 48 timer
Pris: 6,670

Vi tilbyr språkkurs i norskkurs på mellomnivå B1 - del 1. På mellomnivå B1 utvikler du de grunnleggende kunnskapene du har i norsk fra tidligere til å gjelde for flere områder, slik at du blir tryggere i vanlige språksituasjoner og kan delta uforberedt i enkle samtaler på norsk.

Dette lærer du:
På dette nivået bygger du videre på de kunnskapene du tilegnet deg på de foregående norskkursene:
• Å forstå hovedpunktene i klar standard tekst og tale om kjente emner som du ofte møter i forbindelse med arbeid, skole, fritid osv.
• Å skrive enkle, sammenhengende tekster om emner som er kjente eller av personlig interesse
• Å beskrive opplevelser og hendelser, drømmer, håp og planer
• Å diskutere velkjente emner og begrunne meningene dine
• Å uttrykke deg slik at du kan takle uvante, eller til og med vanskelige, situasjoner

Gjennomføring:
På Folkeuniversitetet bruker vi handlingsorientert tilnærming som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og praktisk språkbruk. Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen; lytte- og leseøvelser, muntlig og skriftlig trening, par-/ gruppearbeid, presentasjoner og rollespill, tar utgangspunkt i autentiske situasjoner som du typisk kommer opp i når du bruker målspråket i ulike sammenhenger i hverdagen.

Litt om lærerne:
Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og / eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Målgruppe for kurset:
Norskkurs på mellomnivå B1 passer for deg som kan en del norsk fra før - tilsvarende A2, og som ønsker å lære mer om norsk språk og samfunn. Det forbereder deg til norskprøve A2 - B1.

Nivå:
• Mellomnivå B1 - del 1

Eksamen / sertifisering:
Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis

Vis flere tilsvarende kurs: