Norskkurs - høyere mellomnivå B2



Sted: Aust-Agder, Arendal
Aust-Agder
Kursadresse: Myreneveien 30, 4847 Arendal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 48 timer
Pris: fra 6,740

Vi tilbyr språkkurs i norsk på høyere mellomnivå B2. Norskkurs høyere mellomnivå er for deg som vil bli mer selvstendig når du kommuniserer på norsk. Kurset forbereder deg til Test i norsk, høyere nivå (Bergenstesten).

Innhold:
Språkundervisningen er kommunikativ. Du blir oppfordret til å bruke språket aktivt i praktiske situasjoner, og får mange anledninger til å øve og repetere. Folkeuniversitetet er offentlig godkjent tilbyder av norskopplæring. Det vil si at timer tatt hos oss godkjennes av UDI ved en søknad om varig oppholdstillatelse.

Dette lærer du:
På dette nivået bygger du videre på de kunnskapene du tilegnet deg på de foregående norskkursene og blir i stand til å delta i samtaler med et så spontant og flytende språk at kommunikasjonen med morsmålsbrukere ikke blir anstrengende for noen av partene.

På kurset trener du på:
• Å forstå hovedinnholdet i komplekse tekster om både konkrete og abstrakte emner, også faglige drøftinger innenfor ditt eget fagområde.
• Å delta i samtaler med et så spontant og flytende språk at kommunikasjonen med morsmålsbrukere ikke blir anstrengende for noen av partene.
• Å skrive klare, detaljerte tekster om et vidt spekter av emner
• Å forklare et synspunkt på en samfunnsaktuell sak og argumentere for og imot ulike alternativer
• Du lærer også mer om norsk kultur- og samfunnsliv

Gjennomføring:
Undervisningen består av lytteøvelser, gruppearbeid, rollespill, muntlige øvelser / samtaler, presentasjoner og hjemmearbeid. Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning, nettbasert undervisningen eller en kombinasjon av disse.

Litt om lærerne:
Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Målgruppe for kurset:
Norskkurs på høyere mellomnivå B2 passer for deg som kan en del norsk fra før - tilsvarende B1, og som ønsker å lære mer om norsk språk og samfunn. Det forbereder deg til Test i norsk, høyere nivå (Bergenstesten).

Eksamen / sertifisering:
Du vil få et kursbevis dersom du har minimum 75% oppmøte og har betalt kursavgiften

Vis flere tilsvarende kurs: