Norskkurs - gratis - på arbeidsplassen (B1)



Kursarrangør: Kompetansehuset Neo
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift i hele Norge
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Varighet: Kurset går over 80 timer.
Pris: Gratis

Har du ansatte som ønsker å oppnå B1 norsknivå? B1-nivået i norsk kan være nødvendig for å få teamlederstilling eller for å ta videreutdanning. Disse kursene er gratis. Finanseringen kommer fra Integrerings-og mangfoldsdirektoratet (IMDi).

Innhold
Hva er norskopplæringsordningen (norsk b1)?

Norskopplæringsordningen (tidligere klippekortordningen) er en tilskuddsordning gjennom Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Kompetansehuset Neo forvalter tilskudd fra IMDi til å gjennomføre Norskopplæringsordningen, som betyr at kurset er gratis for deltakerne.

Formålet med denne tilskuddsordningen er å gi et målrettet og fleksibelt tilbud til innvandrere som ønsker å styrke sin norskkompetanse. Målet med kurset er at deltakerne skal komme seg opp på nivå B1 eller høyere i muntlig og/eller skriftlig norsk.

Målgruppe:
Norskkurs B1 passer for medarbeidere som har begrensede norskferdigheter og behov for å lære mer norsk. Kanskje ønsker de å ta fagbreveksamen, men synes det skriftlige er vanskelig? Eller de ønsker jobb i et yrke der det stilles krav om norskferdigheter på B1-nivå, som for eksempel avdelingsleder eller andre jobber der lesing og skriving inngår.

Myndighetene stiller krav om at deltakerne skal være innvandrere som har brukt opp sine rettigheter til opplæring etter introduksjonsloven eller integreringsloven, eller som ikke har rett til slik gratis opplæring

Vis flere tilsvarende kurs: