Norskkurs for bedrifterKursarrangør: Norskkurs på jobben AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Ta kontakt for informasjo

Vi arrangerer norskkurs for alle yrkesgrupper, fra ufaglærte til universitets- og høyskoleutdannede. I Norskkurs på jobben brenner vi for at alle våre deltakere skal mestre sitt nye liv i Norge. Derfor gir vi dem norskundervisning av høy pedagogisk og språkfaglig kvalitet.

Innhold:
Vi arrangerer norskkurs for alle yrkesgrupper, fra ufaglærte til universitets- og høyskoleutdannede med norskkunnskaper fra nybegynner til viderekommende nivå.
Ledelsen hos det multinasjonale bygg- og anleggstekniske selskapet «OHL, Obrascón Huarte Lain», en av utbyggerne på Follobanen, lærer seg norsk for å effektivisere kommunikasjonen med norske kollegaer og samarbeidspartnere.

Bilmekanikerne hos «Snap Drive» går gjennom forskriftene for PKK-kontroller på norskkurset for å lære seg ord og uttrykk de trenger for å kunne bli sertifiserte kontrollører.
Butikkmedarbeiderne hos “Gutta på Haugen” øver på kundedialoger. Hos “Bomekan” er læreren med på sikkerhetskurs sammen med de ansatte slik at hun kan bruke innholdet i undervisningen. For el-bilmekanikerne hos “Tesla” i Sandnes foregår mye av undervisningen ute på verkstedet. Varigheten på et kurs er 50 timer (1 time = 60 minutter)
For grupper på fra 5 til ca. 10-12 ansatte anbefaler vi 2,5 timer per økt en til to ganger i uka. Dette er passe lengde for å få et godt læringsutbytte når man går på kurs ved siden full jobb. Er det 1 eller 2 personer som ønsker opplæring vil 1,5 timer per økt være tilstrekkelig. Kursene holdes internt i din bedrift eller som undervisning på nett.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
• Robertas (27) el-bilmekaniker
Hvordan bruker du det du lærer på norskkurset på jobben og i dagliglivet?
Jeg bruker mye ordene som jeg lærte på norskkurset på jobben med mine kolleger i lunsj og generelt på jobb.Synes du det er lettere å leve i Norge når du kan norsk?
Selvfølgelig!!!
• Wojciech (45) el-bilmekaniker
Hvordan liker du å gå på norskkurs? Lærer er veldig flink. Vi lærer mye fra ham. Jeg tror jeg har gjort store fremskritt med norsk språk. Har du fått noen nye arbeidsoppgaver? Det er ingen nye oppgaver, men jeg føler og tror det er bedre å snakke med andre på norsk. Er det lettere å leve i Norge når du snakker norsk?
Jeg kan lese aviser, se på TV og snakke med kollegene. Det er lettere å handle, gå til lege å ha nye norsk venner.
• Andrew (32) el-bilmekaniker
Hvordan liker du å gå på norskkurs? Jeg liker at vi snakker om arbeidsliv. Det er lettere å leve i Norge fordi jeg forstår alle og svarer på norsk. Norskkurset hjelper meg med alt.

Vis flere tilsvarende kurs: