Norsk muntlig og skriftlig - nettkursKursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 393 timer - 14 mnd tilgang
Pris: 13.700

Vi tilbyr språkkurs i norsk muntlig og skriftlig som nettkurs. Norsk er både et viktig fag og et nyttig redskap til å gjøre det godt i andre fag. Blir du flink til å skrive og prate for deg, blir både studiene og yrkeslivet enklere for deg. Ta Norsk når du vil med nettkurs.

Innhold:
Hvordan snakket vikingene, og hvordan har dette norrøne språket utviklet seg til nordiske dialekter? Hva skiller de nordiske språkene og hvordan har bokmål og nynorsk utviklet seg? Dette lærer du om i norskfaget. Dessuten lærer du om kommunikasjon og hvordan hvordan du kan tolke fagprosa og skjønnlitteratur. Du får oversikt over litteraturhistorie og hva som kjennetegner forfatterne og litteraturen i de ulike litterære periodene.

Er du ute etter generell studiekompetanse? Da trenger du norskfaget. Du kan ta Norsk muntlig og skriftlig, uansett om du trenger påbygg eller skal fullføre studiespesialiserende vitnemål.

Eksamen:
I norsk må du opp i 3 eksamener: hovedmål skriftlig, sidemål skriftlig og norsk muntlig.

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 47% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 94% studiebelastning.

Målgruppe:
Alle som ønsker kurs i norsk muntlig og skriftlig som nettkurs