Norsk mellomnivå B1 del 1 - virtuelt klasserom



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 13:00
Varighet: 48 timer / 3 måneder
Pris: 4.380

Vi tilbyr språkkurs i norsk på mellomnivå B1 - del 1 som virtuelt klasserom. På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse.

Kursinnhold:
Deltakeren kan delta uforberedt i samtaler i de fleste situasjoner en møter i dagliglivet, når samtalepartneren snakker tydelig. (Læringsmålene er hentet fra læreplanen i norsk og samfunnskunnskap utviklet av Kompetanse Norge).

På dette kurset skal du utvikle mer kunnskap om:
• Å forstå hovedpunktene i klar standard tekst og tale om kjente emner som du ofte møter i forbindelse med arbeid, skole, fritid osv.
• Å skrive enkle, sammenhengende tekster om emner som er kjente eller av personlig interesse
• Å beskrive opplevelser og hendelser, drømmer, håp og planer
• Å diskutere velkjente emner og begrunne meningene dine
• Å uttrykke deg slik at du kan takle uvante, eller til og med vanskelige, situasjoner

Gjennomføring:
Undervisningen gjennomføres i et virtuelt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilsendt tilgang til klasserommet i god tid før undervisningen starter. Undervisningen består av gruppearbeid, lytteøvelser, rollespill, muntlige øvelser / samtaler, presentasjoner og hjemmearbeid. Kurset forbereder deg til norskprøve A2/B1

Målgruppe for kurset:
Norskkurs på mellomnivå B1 er for deg som allerede har en del basiskunnskaper i språket og som allerede har tatt kurset A2.

Eksamen / sertifisering:
Skal du ta norskprøve? Selve prøven gjennomføres av Kompetanse Norge i samarbeid med kommunene. Her finner du datoer for oppmelding og gjennomføring, og du kan melde deg på: https://www.kompetansenorge.no/prover/norskprove/nar-er-proven/