Hjertestarterkurs i Akershus

Kurs i bruk av hjertestarter - bedriftsinternt

Et grunnleggende kurs i bruk av hjertestarter som forbedrer deg som førstehjelper på hva du skal gjøre dersom en situasjon oppstår hvor det er bruk for hjertestarter sammen med grunnleggende hjerte-lungeredning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 4 timer 7.995 kr

Hjertestarter grunnkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hjertestarter grunnkurs for bedrifter. Deltakerne lærer seg bruk av hjertestarter på personer over 8 år. Kurset er lagt opp slik at man kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer Avtales kr

Hjertestarter repetisjonskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr hjertestarter repetisjonskurs for bedrifter. Deltakerne repeterer bruk av hjertestarter på personer over 8 år. Kurset er lagt opp slik at man kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer Avtales kr

Hjertestarterkurs og hjerte og lungeredningskurs

Erfaringsmessig vet man at en ulykke kan oppstå både på arbeidsplassen og i fritiden, og derfor er det viktig å kunne førstehjelp for å begrense skade eller redde liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 4 eller 6 timer fra 4.000 kr

Hjertestarterkurs (DHLR) - bedriftsinternt

Vi tilbyr hjertestarterkurs (DHLR) for bedrifter. Kurset er basert på retningslinjer fra Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd. Instruktøren vil utstede individuelle kursbevis i etterkant av kurset. I tillegg får bedriften et eget bevis på at ansatte har gjennomført kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 3 timer 7.990 kr

Førstehjelpskurs for bedrift/privatperson

Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter eller privat personer over hele Romerike. Har din bedrift behov for førstehjelpskurs? Er dere en gruppe som ønsker kurs sammen? Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Livredningskurs / Årlig prøve - Romerike

Vi tilbyr livredningskurs for bedrifter og privatpersoner over hele Romerike. Ett livredningskurs gir deg grunnleggende kompetanse for å kunne ivareta sikkerheten for en gruppe man har ansvaret for i vann. Ta kontakt så avtaler vi sted og tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Førstehjelpskurs m/hjertestarter for bedrifter

Vi tilbyr førstehjelpskurs m/hjertestarter for bedrifter. Vet alle på din arbeidsplass hva som skal gjøres ved en akutt hendelse? Eksempelvis hjertestans, obstruksjon i luftveiene, en stor pågående blødning eller hvis en får et illebefinnende?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 1 dag 1.950 kr

Førstehjelp med hjertestarter (HLR)

Vi tilbyr førstehjelpskurs med hjertestarter. Førstehjelpskurs er noe vi bør gjennomføre med jevne mellomrom, uansett hvor vi jobber, ferdes eller bor. Et førstehjelpskurs kan utgjøre viktig forskjell om ulykken er ute og noe skjer med en kollega, en kunde, nabo, familiemedlem eller andre vi møter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 timer 812,50 kr

Førstehjelp m/hjertestarter

Vi tilbyr kurs i førstehjelp m/hjertestarter. Målsettingen er at deltakerne etter endt kurs skal kunne utføre livreddende førstehjelp og bruk av hjertestarter. Kunne enkle prinsipper for førstehjelp, skaffe seg oversikt og føle trygghet i en kritisk situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 4 timer 898 kr

Hjertestarterkurs

Vi tilbyr hjertestarterkurs. Målsettingen er at deltakerne etter endt kurs skal kunne utføre livreddende førstehjelp med bruk av hjertestarter. Kunne enkle prinsipper for førstehjelp, skaffe seg oversikt og føle trygghet ved bruk av hjertestarter i en kritisk situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 3 timer 749 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>