Norsk Vg1, Vg2, Vg3 - generell studiekompetanse



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 13:00
Varighet: 170 timer / 10 måneder
Pris: 19.900

Vi tilbyr språkkurs i norsk Vg1, Vg2, Vg3 - generell studiekompetanse. Deltakerne skal gjennom opplæringen forberede seg og kvalifisere seg teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener i norskfaget i videregående opplæring og/eller for å oppnå generell studiekompetanse.

Faginnhold:
Norsk er et grunnleggende fag i almen-utdanningen. Ikke bare har det stor egenverdi, men det er også nødvendig som plattform for de andre fagene. Det å mestre morsmålet er en forutsetning for å kunne formulere tanker og følelser, utvikle personlig, kulturell og etisk identitet, estetisk sans samt evnen til å orientere seg i samfunnet. Undervisningen følger læreplanen i norsk Vg3 og faget omfatter både Vg1, Vg2 og Vg3.

Gjennomføring:
Undervisningen foregår i klasserom, men deltakerne får også tilgang til læringsplattformen Acampus som et supplement til undervisningen.

Finansiering:
Programpakken er godkjent for lån i Lånekassen, forutsatt at din totale studiebelastning er tilstrekkelig. Dersom du er medlem i en fagforening, vil du i mange tilfeller kunne søke om stipend til utdanning. En del fagforeninger gir stipend gjennom LOs Utdanningsfond, mens blant annet Fagforbundet og Handel og kontor har egne stipendordninger. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon!

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker generell studiekompetanse eller voksne / ungdom som ønsker å forbedre karakterer fra videregående skole.

Opptakskrav:
• Fullført grunnskole eller tilsvarende

Eksamen / sertifisering:
Privatisteksamen er skriftlig og muntlig