Norsk B2 del 1 - virtuelt klasserom



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 17:00 - 21:00
Varighet: 32 timer / 2 måneder
Pris: 2.950

Vi tilbyr språkkurs i norsk på nivå B2 - del 1 som virtuelt klasserom. Nivå B2 del 1 er et kurs på høyere mellomnivå - B2 del 1 og 2 har til sammen 64 timers undervisning. På dette kurset brukes bøkene "Stein på stein". Muntlig og skriftlig norsk, norsk historie, kultur og samfunnsliv.

Læringsmål:
På dette nivået kan deltakeren forstå komplekse framstillinger, også faglige drøftinger innenfor eget fagområde og uttrykke seg klart og nyansert om et vidt spekter av emner. Deltakeren kan uttrykke synspunkter og argumentere for og imot ulike alternativer og kan delta i samtaler med et så spontant og flytende språk at kommunikasjonen med morsmålsbrukere ikke blir anstrengende for noen av partene. (Læringsmålene er hentet fra læreplanen i norsk og samfunnskunnskap, utviklet av Kompetanse Norge).

Faginnhold:
På dette kurset skal du utvikle mer kunnskap om:
• Forstå hovedinnholdet i komplekse tekster om både konkrete og abstrakte emner, også faglige drøftinger innenfor ditt eget fagområde.
• Delta i samtaler med et så spontant og flytende språk at kommunikasjonen med morsmålsbrukere ikke blir anstrengende for noen av partene.
• Skrive klare, detaljerte tekster om et vidt spekter av emner
• Forklare et synspunkt på en samfunnsaktuell sak og argumentere for og imot ulike alternativer
• Du lærer også mer om norsk kultur- og samfunnsliv

Virtuelt klasserom:
Undervisningen gjennomføres i et virtuelt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilsendt tilgang til klasserommet i god tid før undervisningen starter.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker språkkurs i norsk B2 - del 1

Forkunnskaper:
• Fullført norsk nivå B1 - del 1 og 2