Norsk B1 - trinn 2



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Østfold, Moss
Østfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00
Varighet: 30 timer
Pris: 3.400

Vi tilbyr språkkurs i norsk nivå B1 trinn 2. Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk. I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.

Kursinnhold:
Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk. I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag. Ved hjelp av varierte tekster og mange ulike oppgaver skal kursdeltakerne arbeide med temaer som gir dem bedre kunnskap om det norske samfunnet og større språklig sikkerhet.

Tekstbøkene inneholder faktaorienterte og fortellende tekster, smakebiter av skjønnlitteratur, forslag til diskusjoner og samtaler. I tillegg til vanlig tavleundervisning så vil vi trene lytteforståelse og uttale. Det vil bli jobbet i plenum og i grupper. Rollespill vil også bli brukt ved behov.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for dem som kan litt norsk muntlig og skriftlig, har vært gjennom nybegynnerkursene tilsvarende nivå A1 og A2 og ønsker å lære seg bedre muntlig kommunikasjon, utvide ordforrådet og grammatikken.

Forkunnskaper:
• De som kan litt norsk muntlig og skriftlig, har vært gjennom nybegynnerkursene

Nivå:
• Nivå B1 trinn 2

Eksamen / sertifisering:
Ingen eksamen

Vis flere tilsvarende kurs: