Tur og leir i Hol

I kategorien tur og leir finner du kurs, opplæring eller arrangementer med utgangspunkt i den norske naturen. Nordmenn er glad i å gå på tur og bevege seg rundt i naturen på forskjellige slags måter. Her finnes tilbud som for eksempel; canyoning, bretur, fjellsportkurs, røykbadstu, villmarskcamp, villmarksleir, leirskole, grotteturer, issikkerhetskurs osv. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til finne det du er på jakt etter.

Seterliv i Lungsdalen (barn 5 - 12 år)

På Iungsdalshytta er det seterdrift, barnevennlig turterreng, fiskevann og mye plass å boltre seg på. Dyra er med på leken, og på denne turen vil budeia la de unge få ta del i stølslivet. Her er det duket for gode, innholdsrike dager, langt fra storbylivet. En ekte perle for barnefamilier!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 30.06.2024 (+1) 4 dager30.06.2024 (+1) fra 5.499 kr

Sommerferie på Geiterygghytta (7 - 12 år)

Vi tilbyr sommerferie på Geiterygghytta for barn med voksenfølge. Våre turledere vil legge til rette for aktiviteter og lek: for eksempel nærtur og topptur, vassing og bading, kano, båt og fiske. Mulighetene er mange!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 29.07.2024 4 dager29.07.2024 fra 4.499 kr

Norge, Geilo - Avslappende juleferie i eventyrlig vinterland

Ro ned tempoet i førjulstiden med unik privat klassisk konsert med humoristiske innslag av Aksel Kolstad. Nyt egentid og velvære, eller litt sightseeing og shopping om du vil. Kom hjem med nye inntrykk, godt humør og nye venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager 11.250 kr

Konferansen med det lille ekstra

Vi tilbyr Konferansen med det lille ekstra. Ønsker dere det lille ekstra, har vi en rekke aktiviteter vi kan tilby:Kjøre hundeslede til et sted der vi serverer mat og drikke rundt bålet. Vi kan fyre opp badestampen og badstuen, eller vi kan ta dere med til historiske steder rundt Hallingskarvet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol fra 1.290 kr

Magnesiumprotokollen og ren mat

Vi tilbyr et helgekurs i magnesiumprotokollen og ren mat. Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. nå inviterer de til et langhelg opphold som gir kunnskap og inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager fra 5.970 kr

Nordic Walking kurs og tur med guide

Vi tilbyr et helgekurs i Nordic Walking - lær å gå riktig i terrenget med staver. Dette er tiden da fjellet viser seg fra sin beste side. Et ypperlig kurs for familier og alle som ønsker å gå i fjellet med guide i det vakre terrenget rundt Storestølen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 1 helg fra 3.190 kr

Toppturkurs på Storestølen Fjellhotell

Vi tilbyr toppturkurs på Storestølen Fjellhotell. Med fjelltopper som omkranser fjellstua er det ski inn ski ut til mer enn 12 traseer. Beliggende ved Hallingskarvet nasjonalpark har vi utsikten som tar pusten fra deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 1 helg fra 5.600 kr

1 timers Ridetur

Vi tilbyr 1 times ridetur. På 1 times turen rir vi som regel nede ved Slåttahølen, en flott grusvei langs vannet nede ved Geilo Kulturkyrkje. Denne runden passer fint for nybegynnere og for deg som ønsker å prøve ridning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 1 time 450 kr

2 timers Ridetur

Vi har 2 alternativer til løype på 2 timers turen. Er det mange uerfarne ryttere i gruppen, eller det er ruskete vær, velger vi å ri inn på lysløypenettet i Vestlia. Der har vi mange runder i skogen og kan variere vanskelighetsgraden etter rytternes erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 2 timer 700 kr

4 timers Ridetur

På 4 timers turen rir vi oppover åsen på den gamle Skurdalsvegen(hestevegen)mot Kikut og Bruslettstølen. Vi får en flott utsikt mot Hallingskarvet underveis. Det er mye variert, og tidvis noe krevende, terreng underveis. Det er ca 200 høydemeter både oppover og nedover, stier og grusveier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 timer 1.050 kr

Barnas naturklubb - Barnehage/skole/SFO

Har du en barnehage, skole eller SFO der du vil fylle på med kunnskap og motivasjon for å være mer ute? Barnas naturklubb passer perfekt for deg som driver barnehage, skole eller SFO for barn mellom 6 og 13 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ta kontakt kr

Grunnkurs i friluftsliv for barn - barnas naturklubb

Vi tilbyr grunnkurs i friluftsliv for barn - barnas naturklubb! Det er på tide å fokusere ekstra på forholdet til barna og familien, sammen. Gjør noe med det nå. Invester i kunnskap og motivasjon som kan vare en livstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 379 pr mnd kr

Ski & Seil - Din egen tur

Ta med venner på tur! Vi har flere båter som vi bruker til Ski & Seil, og vi har hatt turer i mange fantastiske områder i nord. Dersom du har en vennegjeng, familie eller annen type gruppe så kan du booke en båt for Ski & Seil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales Avtales kr

Ski & Seil Lyngen og Finnmark nordgående

Ski & Seil er turen for deg som vil seile frem til fjellet, hive på deg ski/feller i vannkanten, gå opp og stå på ski ned de råeste fjellsidene som Norge har å by på! Ski & Seil er for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 23.04.2024 (+2) 8 dager23.04.2024 (+2) 33.500 kr

Ski & Seil Svalbard

Velkommen med på en av våre mest eksklusive turer. Når skisesongen er på hell på fastlandet fortsetter den på Svalbard. Snøen er kald, solen er tilbake for fullt, med lys og midnattsol hele natten og et yrende dyreliv, mai er en fantastisk måned på Svalbard.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 25.04.2024 (+1) 9 dager25.04.2024 (+1) 58.750 kr