Nettkurs i Word: viderekommen



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 4 timer
Pris: 349

Dette kurset passer for deg som har tatt vårt grunnleggende kurs i Microsoft Word 2019, og som ønsker å ta steget videre fra bruker til proff-bruker. I kurset kommer Elin Brandt Bae til å lære deg en hel drøss med supernyttige teknikker og funksjoner (som du vil lure på hvordan du noen gang klarte d

Utforsk videregående aspekter av Microsoft Word 2019 med "Word: Viderekommen", ledet av Elin Lovinda Bae hos Utdannet.no. Dette kurset er perfekt for de som allerede har grunnleggende kunnskaper i Word, og ønsker å utvide sin ekspertise til å bli en avansert bruker. Med en rekke teknikker og funksjoner vil kurset utstyre deg med ferdigheter som vil forvandle din måte å arbeide med Word på.

Du vil lære hvordan du tilpasser menyer og brukergrensesnitt, utfører avansert redigering og formatering, og arbeider effektivt med hurtigdeler. Kurset vil også dekke tilpasning og lagring av elementer for fremtidig bruk, håndtering av store dokumenter, opprettelse av innholdsfortegnelser og bibliografier, samt utvikling av skjemaer. Videre vil du utforske bruk av makroer for å automatisere oppgaver, beskytte dokumenter, og mye mer.

Etter å ha fullført "Word: Viderekommen", vil du ha en dypere forståelse av Word sine avanserte funksjoner, noe som gjør deg i stand til å utføre komplekse oppgaver og forbedre din effektivitet som Word-bruker.