Nettkurs i Premiere Pro CCKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 5 timer
Pris: 349

Lær å bruke Adobe Premiere Pro på 1-2-3 med nettkurs fra Utdannet.no.

Premiere Pro er et tidslinjebasert videoredigeringsprogram utviklet av Adobe. Programmet ble lansert i 2003 og brukes i dag av TV- og filmskaper som: NRK, BBC, CNN, 20th Century Fox, Columbia Pictures og Legendary Pictures. Premiere Pro gjør det mulig å redigere alt fra virtuell virkelighet til 8K-bildemateriale i opprinnelig format eller via proxyer.

I dette kurset kommer Espen Faugstad til å guide deg gjennom hele programmet, fra start til slutt. Du lærer å importere, organisere, klippe, jobbe med lyd, legge til overganger, bruke effekter, fargekorrigere og eksportere. Kort fortalt, alt du trenger for å mestre Premiere Pro.

Målgruppe for kurset

Klippere
Medieprodusenter
Journalister
Videografer
Fotografer

Kursmateriell

- Du lærer hvordan programmer er organisert
- Du lærer å lage et nytt prosjekt
- Du lærer å importere
- Du lærer å organisere
- Du lærer å klippe
- Du lærer å bruke verktøy
- Du lærer å jobbe med lyd
- Du lærer å lage grafikk
- Du lærer å legge til overganger
- Du lærer å bruke effekter
- Du lærer å fargekorrigere
- Du lærer å eksportere

Uttalelser

Jeg har tidligere tatt et dagskurs i bruk av Premiere Pro. Det kostet meg 2500,- og - til tross for en dyrktig instruktør - så var det ikke mye jeg satt igjen med, etter noen uker uten å bruke programmet. Nå har jeg gjennomført utdannet.no´s web-baserte kurs, og må si at det er et meget godt kurs, som jeg vil anbefale til alle som trenger å lære seg bruken av programmet. Et av de største fordelene er naturligvis at man når som helst kan gå tilbake og friske opp - Kjell