Nettkurs i Microsoft Excel: grunnleggendeKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kontinuerlig.
Varighet: 3 timer
Pris: 349

Ta vårt videokurs i Excel fra din datamaskin. Lær så mye du vil, når du vil. Du får gratis hjelp. Du får kursbevis. Du får tilgang til alle kurs. Meld deg på her!

Oppdag kraften i Microsoft Excel med "Excel: Grunnleggende", et detaljert kurs ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no. Microsoft Excel er et essensielt verktøy for dataanalyse og regnearkbehandling, brukt i en rekke yrker og bransjer. Dette kurset er skreddersydd for å gi deg en solid forståelse av Excel, gjør deg i stand til å bruke programmet effektivt og med selvtillit.

Kurset starter med de grunnleggende aspektene av Excel, inkludert navigering i brukergrensesnittet, bruk av hurtigtilgang, båndet, formellinjen og statuslinjen. Du vil lære å legge til og håndtere data, bruke formler og funksjoner for ulike beregninger som summering, gjennomsnitt, maksimum, minimum og mer. I tillegg vil du utforske hvordan du formaterer celler og bruker diagrammer for å presentere data på en visuell og tiltalende måte.

Kurset dekker også hvordan du effektivt kan arbeide med arbeidsark og eksportere data. Ved kursets slutt vil du ha en grundig forståelse av Excel og være i stand til å bruke dets mange funksjoner for å utføre en rekke oppgaver, fra enkle beregninger til kompleks dataanalyse.