Nettkurs i Mailchimp: sende nyhetsbrev



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kontinuerlig.
Varighet: 4 timer
Pris: 349

Mailchimp er et e-postmarkedsføringsverktøy for bedrifter og organisasjoner. Selskapet ble stiftet i 2001 og har blitt en bransjestandard innen e-postmarkedsføring. Men hva er hemmeligheten bak Mailchimps suksess? Vi tror svaret ligger i verktøyets uovertrufne brukervennlighet. Og med kombinasjon av

Bli en ekspert i e-postmarkedsføring med Mailchimp gjennom dette omfattende kurset ledet av Espen Faugstad. Mailchimp, etablert i 2001, har blitt en bransjestandard takket være sin brukervennlighet og kvalitet. Dette kurset er designet for å gi deg en fullstendig forståelse av Mailchimp, fra grunnleggende oppsett til avansert bruk, uten at noen forkunnskaper er nødvendige.

Kurset begynner med det grunnleggende som opprettelse av en gratiskonto, konfigurasjon av brukergrensesnittet og innstillinger, og verifisering av et domenenavn. Du vil lære å opprette og administrere kontaktlister, tilpasse påmeldingsskjemaer, og bruke grupper, segmenter og emneknagger. Videre lærer du hvordan du lager profesjonelle nyhetsbrevmaler og sender ut nyhetsbrev til kontaktlisten din.

Kurset dekker også automatisering av nyhetsbrevutsendelser og bruk av andre verktøy som tilbys av Mailchimp. Ved kursets slutt vil du ha opparbeidet deg den kunnskapen du trenger for å mestre Mailchimp, enten for personlig bruk eller på vegne av kunder og klienter.