Nettkurs i Adobe After Effects - en innføring (del 2)Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 14:00
Varighet: 1 dag
Pris: 4.990

Vi tilbyr nettkurs i Adobe After Effects - en innføring del 2. På dette kurset jobber vi med mer sammensatte Motion Graphics prosjekter enn på del 1 av innføringskurset.

Innhold:
Vi prøver oss også på green screen key og enkel compositing, lager videografikkmaler, og går gjennom den tette integrasjonen med Adobe Premiere Pro. Du laster ned råstoffet vi skal bruke i forkant av kurset.

Agenda:
• Effekter
• Masker
• Track Matte
• Parenting
• Integrasjon med Premiere Pro
• Motion Graphics Templates
• 3D i AE
• Green Screen og compositing

Målgruppe for kurset:
Frilansere og andre som vil lage mer avansert grafikkanimasjon og videoeffekter enn det man kan få til i Premiere Pro og andre redigeringsprogrammer. Ansatte i produksjonsselskaper og mediehus som skal lage Motion Graphics og gjøre enkle compositing-jobber. Andre som har behov for å lære teknikker og metoder for Motion Graphics og compositing i After Effects.

Forkunnskaper:
• Du må ha tatt Nettkurs i After Effects - innføring for å kunne ta dette kurset. Det forutsettes at du kjenner ditt operativsystem (Windows eller MacOS) meget godt, og har kunnskap om videoformater. Du må ha den aller nyeste versjonen av Adobe After Effects installert på din PC eller Mac. En gratis 7-dagers prøveversjon er OK. Det er en fordel å ha mus eller tegnebrett, for det blir mye klikk-og-dra og dra-og-slipp, som er enklere med mus enn med laptopens pekeplate.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer snarveier & tips / øvinger, kursbevis og diplom

Nettundervisning / onlinekurs:
Dette er kurs som du kan følge hjemmefra eller fra din arbeidsplass, på din egen PC. Kursene ledes av instruktør og foregår i sanntid på en fast dato, via internett. Du kan ha dialog med instruktør, akkurat som på et tradisjonelt kurs.

Programvare og maskin:
Versjon: Creative Cloud (CC). Kurset følger du fra din egen PC fra hjemmekontor eller arbeidsplass (eller der du måtte ønske). Vi anbefaler deg å ha en stor skjerm (eller to skjermer), slik at du har plass til å følge kurset, samtidig som du kan bruke programvaren. Forøvrig må du ha After Effects installert hvis du ønsker å følge kurset aktivt.