Nettkurs: Tap på fordringer 3 - Fordr. evne til å endre karakter



Kursarrangør: Sticos AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 1990

I dette kurset ser vi nærmere på ulike omstendigheter som kan medføre at en fordring endrer karakter slik at fradragsretten avskjæres.

Når står fordringen i fare for å endre karakter? Og hvilke konsekvenser kan dette medføre? Kursnivået er tilpasset de som har gjennomført våre to tidligere kurs som gjelder tap på fordring, eller har god innsikt i temaet fra før. Dette kurset inngår som ett av tre kurs vi har utviklet om temaet fradragsrett for tap på fordring. Kursene gir deg kompetanse til å vurdere om du har fradragsrett for en tapt fordring, i de tilfellene hvor det er uklart om vilkårene er oppfylt. Kursene er bygd opp slik at du først får grunnleggende innsikt i temaet, før du går videre til mer komplekse problemstillinger på området. For best mulig læringsutbytte anbefaler vi at du tar kursene i anbefalt rekkefølge. I dette kurset ser vi på hva som kan endre karakteren til en fordring og hvilke konsekvenser dette kan få. Vi går gjennom regelverket, og hvilke signaler som er kommet fra rettspraksis. Målet er at du skal få full oversikt over de faktorene som kan endre fordringens karakter, slik at du kan avverge endringer som kan føre til avskjæring av fradragsretten.

Innhold:

• Problemstilling
• Det rettslige grunnlaget
• Caseoppgave

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere: Øyvind Harila og Emma Nilsen Vonen

Et kurs er personlig, og du vil ha det tilgjengelig i 3 måneder fra kjøp.

Ofte stilte spørsmål om nettkurs: https://www.sticos.no/kurs/nettkurs/faq

Eksamen / sertifisering

Autorisasjon

Regnskapsfører: 1 time skatte- og avgiftsrett
Revisor: 1 time skatte- og avgiftsrett