Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr



Kursarrangør: Søtt+Salt
Sted: Søtt og salts lokaler
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Gabriel Tischendorfs vei 16, 5162 Laksevåg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 timer
Pris: 1.295

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

I begge kurslokalene setter Søtt + Salt sammen en gastronomisk og kreativ meny med det beste fra havet og skogene, fra jord, elver og innsjøer – og avslutter selvsagt med noe søtt. For at dere skal få prøve nye og spennende kombinasjoner mellom mat og vin har vi laget en vinpakke til hver meny, hvor vi serverer vin som står til hver rett.