Gloss drillkurs, elektrisk neglefil



Sted: Gloss Klinikken
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Strangehagen, 5011 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 10:00 - 17:00
Varighet: 1 dag
Pris: 4.990
Neste kurs: 21.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr Gloss drillkurs, elektrisk neglefil. Med drillkurset lærer du deg å bruke den elektriske neglefilen. Drillen gjør jobber din lettere og raskere. Du lærer hvordan du bruker drillen på en riktig måte slik at du jobber riktig og effektivt. Drillen egner seg til både gele, manikyr og pedikyr.

Innhold:
Vi underviser max. 6 personer per gang og er veldig opptatt av at de som lærer hos oss er flinke når de er ferdig med kurset. Vi avholder ikke eksamen. Du trenger 1 modell til kurset fra klokken 10:00 (noen som har gelenegler fra før). Si i fra på forhånd hvis vi skal hjelpe deg med å skaffe modeller.

Dette lærer du:
• Fileteknikk
• Bits forskjeller
• Slitasje reduksjon
• Forenklet etterfyllingsprosess
• Etterfylling av to-fargede støpenegler

MERK! Vi gjør deg oppmerksom på at alle påmeldinger hos Gloss Cosmetics er bindende. Ved påmelding sender vi deg en bekreftelse og utsteder en faktura for gjeldende kurs. Kursdatoer kan bli endret dersom det ikke er nok påmeldte, ubetalt faktura eller det oppstår sykdom. Etter innsendt påmeldingsskjema eller kjøpt kurs via nettbutikken vil det ikke være mulig og melde seg av kurset. Endring av kursdato kan avtales ved framvisning av legeattest.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Gloss drillkurs, elektrisk neglefil

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer ikke produkter eller drill

Eksamen / sertifisering:
Det er ingen eksamen

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Ordene er ikke nok til å beskrive profesjonaliteten til Gloss-teamet. For å starte med sympati, respekt og faglig engasjement som de behandler alle klientene. Kursene er flotte, og med lærernes fulle oppmerksomhet. Jeg veldig fornøyd med det 3 kursene jeg tok med Gloss.

Vis flere tilsvarende kurs: