Ned i vekt - videregående (1, 2 og 3)Kursarrangør: Libra Helse og Kosthold
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 16 timer
Pris: 1.850

Dette er kurs for deg som allerede har gått ”Ned i vekt – grunnkurs”, og som er godt i gang, men som føler fortsatt behov for støtte av kursleder og en gruppe likesinnede.

Hvert videregående kurs har en varighet på inntil 16 timer fordelt på 8 møter. Kursleder gjennomgår flere nye temaer som omhandler kost- og livsstilendring og du vil få enda flere nyttige råd og tips som vil hjelpe deg til å holde motivasjonen oppe slik at du vil nå målet ditt.


På kurs hos Libra møtes du av en dyktig, åpen og engasjert kursleder som vil veilede, støtte og inspirere deg i prosessen du står foran.

De aller fleste av våre kursledere har selv hatt et vektproblem. I Libra setter vi denne egenerfaringen svært høyt. Vi mener det er viktig at du møter forståelse hos den som skal veilede deg i din prosess, og kurslederne våre kan lettere sette seg inn i din situasjon, fordi de har selv vært der. De vet at et vektproblem ofte «sitter i hodet», at du kan ha både gode og dårlige perioder, og at glede og frustrasjon kan gå hånd i hånd på veien mot en lettere hverdag.

De har god innsikt i både de fysiske og følelsesmessige sidene ved et vektproblem. Og det beste av alt, de vet at det er mulig å lykkes! Det har de selv gjort med Libra-metoden! Libra har for øvrig noen ganske få kursledere som ikke selv har hatt et vektproblem, men kjenner det gjennom personer i sin nære omgangskrets eller i jobbsammenheng. De har utviklet en meget stor interesse for feltet, og alle har en helsefaglig/pedagogisk bakgrunn.

Vi ønsker for alle våre deltakere at de vil følge spisemetoden som anbefales også etter at de har gått ned ønsket antall kilo – fordi den rett og slett gir et helsevennlig, variert kosthold som alle har godt av, uansett vekt. Libras kursledere skal i alle fall gjøre alt de kan for at omleggingsprosessen din skal bli så lystbetont og så vellykket som mulig.

Vis flere tilsvarende kurs: