Ned i vekt - grunnkursKursarrangør: Libra Helse og Kosthold
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 16 timer
Pris: 1.850

Kurset har en varighet på inntil 16 timer fordelt på 8 møter. Her treffer du andre som har samme utfordring som deg – de vil endre livsstilen og gå ned i vekt, men trenger hjelp og støtte underveis.

De fleste har behov for vektkontroll. Noen begynner også på kurs for å lære mer om mat, ernæring og helse for å bli i stand til å gi seg selv og familien et sunt kosthold. På møtene gjennomgås åtte forskjellige grunnleggende temaer innfor kost- og livsstilendring. Erfaringsutveksling er også en del av møtet. Gjennomsnittlig vektreduksjon er vanligvis 4-8 kilo på et grunnkurs.


På kurs hos Libra møtes du av en dyktig, åpen og engasjert kursleder som vil veilede, støtte og inspirere deg i prosessen du står foran.

De aller fleste av våre kursledere har selv hatt et vektproblem. I Libra setter vi denne egenerfaringen svært høyt. Vi mener det er viktig at du møter forståelse hos den som skal veilede deg i din prosess, og kurslederne våre kan lettere sette seg inn i din situasjon, fordi de har selv vært der.

De vet at et vektproblem ofte «sitter i hodet», at du kan ha både gode og dårlige perioder, og at glede og frustrasjon kan gå hånd i hånd på veien mot en lettere hverdag. De har god innsikt i både de fysiske og følelsesmessige sidene ved et vektproblem. Og det beste av alt, de vet at det er mulig å lykkes! Det har de selv gjort med Libra-metoden! Libra har for øvrig noen ganske få kursledere som ikke selv har hatt et vektproblem, men kjenner det gjennom personer i sin nære omgangskrets eller i jobbsammenheng. De har utviklet en meget stor interesse for feltet, og alle har en helsefaglig/pedagogisk bakgrunn.

Vi ønsker for alle våre deltakere at de vil følge spisemetoden som anbefales også etter at de har gått ned ønsket antall kilo – fordi den rett og slett gir et helsevennlig, variert kosthold som alle har godt av, uansett vekt. Libras kursledere skal i alle fall gjøre alt de kan for at omleggingsprosessen din skal bli så lystbetont og så vellykket som mulig.

Vis flere tilsvarende kurs: