Naturfag - nettstudie (tilgang 12 mnd)



Kursarrangør: K2 utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 12 måneder
Pris: 4500

Vi tilbyr nettstudie i naturfag. Kurset gir innsikt i hvordan vår fysiske verden er bygget opp og hvordan menneskets levesett og handlinger påvirker livet på jorden. Vi tar for oss naturvitenskapelige teorier, lover og modeller og ser på hvordan store og så systemer virker sammen.

Innhold:
Gjennom varierte leksjoner ser vi på samspillet mellom natur, individ, teknologi og samfunn. Hvorfor er diamant hardt og blyet i blyanten mykt når begge består av det samme grunnstoffet? Hvorfor flyter isbiter i vann?

Kurset er delt opp i følgende temaer:
• Naturvitenskap
• Bølger og stråling
• Næringsstoffer, livsstil og helse
• Arv, evolusjon og bioteknologi
• Kretsløp og miljø

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres som nettstudier. Du bestemmer hva, hvor og når du vil lære. Her får du varierte leksjoner i form av tekster, video, quiz, podcast, veiledning og oppgaver. Du har alltid kontakt med din personlige lærer hos K2. Målet er å gjøre deg best mulig forberedt til eksamen.

Din digitale læringsplattform:
Den nettbaserte læringsportalen til K2 er tilpasset både mobil, nettbrett og pc. Det gir deg enkelt tilgang til å studere faget på en engasjerende og spennende måte, uansett hvor du er.

Støtteordning:
Er du organisert i en fagforening, kan du i de fleste fagforeningene søke støtte til utdanning. Dersom du er organisert bør du sjekke med din fagforening om muligheter for støtte, frister og hvordan du søker.

Lånekassestøtte:
Utdanningen er godkjent i Lånekassen. Søk direkte via lanekassen.no

Målgruppe for kurset:
Passer for deg som skal studere på høyskole eller universitet og:
• Trenger studiekompetanse og er 23 år eller eldre
• Har fagbrev (vg1 + vg2) og trenger påbygg for å oppnå studiekompetanse (4-fagspakken)
• Ønsker å forbedre karakterer fra videregående skole

Forkunnskaper:
• Du må ha fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring
• Minoritetsspråklige bør ha minimum B1-nivå i norsk muntlig og skriftlig

Kursmateriell:
Krav til utstyr: Som deltaker på K2 Nettstudier kan du bruke både mobil, nettbrett og pc når du tar kurset. Til eksamen må du ha tilgang til pc. I tillegg trenger du pc-versjonen av Office eller tilsvarende programmer. Se her hva du har tilgang til av nettbaserte ressurser på eksamen.

Eksamen / sertifisering:
Som deltaker ved K2 er du privatist og må ta eksamen i fagene for å få karakter. Det er en praktisk-muntlig eksamen i Naturfag. Oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.