Naturfag Vg3 påbygg inkl. lab (dag) - generell studiekompetanse



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 13:00
Varighet: 90 timer / 10 måneder
Pris: 11.500

Vi tilbyr kurs i naturfag Vg3 påbygg inkl. lab - generell studiekompetanse. Naturfag Vg3 påbygg. Lab-øvelser er en del av undervisningsopplegget. I tillegg brukes en digital læringsplattform der lærestoff, oppgaver, nettsider og annen viktig informasjon blir presentert.

Informasjon:
Undervisningen er intensiv og eksamensrettet. Mot slutten av kursperioden legger vi opp til eksamensforberedende undervisning. Tidligere gitte eksamensoppgaver tas i bruk for å gi deltakerne en opplevelse av hva som forventes til eksamen.

Faginnhold:
Tradisjonelt er det her i landet en positiv holdning til friluftsliv og fornuftig bruk av våre store naturområder. Undervisningen i naturfag støtter opp om slike holdninger, og gir kunnskap og forståelse som fremmer viljen til å verne om naturressursene på jorda. Naturfaget er mangfoldig og rommer flere fagdisipliner. Lærestoffet hentes først og fremst fra biologi, fysikk og kjemi, men stoff fra andre fag trekkes også inn der det er naturlig.

Gjennomføring:
Undervisningen foregår i klasserom, men deltakerne får også tilgang til læringsplattformen Acampus som et supplement til undervisningen.

Finansiering:
Dersom du kombinerer flere fag, slik at din totale studiebelastning blir minimum 50%, kan du søke om støtte fra Lånekassen. Søknaden gjennomfører du selv på Lånekassen ved bruk av MinID eller BankID.

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker generell studiekompetanse eller voksne / ungdom som ønsker å forbedre karakterer fra videregående skole.

Opptakskrav:
• Fullført Vg1 naturfag for yrkesfag

Eksamen / sertifisering:
Privatisteksamen er muntlig praktisk