Generelle malekurs i Spania

Har du lyst til å lære å male? Her finner du malekurs både for nybegynnere og viderekommende. Teknikkene er mange, for eksempel lasering med pensel, svamping, filleteknikk, patinering, marmorering osv. ”Å male er å leve”, sier de mest ivrige. Prøv deg på et malekurs du også og se om maling er lykken for deg også.

Akvarellmalekurs i Sør-Spania

På det vakre landstedet Finca Parrilla, i Sør-Spania inviterer vi til maleferie med kunstner og kursleder Kari Rindahl Endresen. Kurset foregår i en avslappet og pittoresk atmosfære i naturskjønne omgivelser. Her vil du møte andre malere og åpne dine sanser i en ny og kreativ retning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager 13.980 kr

Malekurs i Sør-Spania med Geir Yttervik

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Geir Yttervik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 10 dager 13.980 kr

Malekurs i Sør-Spania med Ingrid Thortveit

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana i Sør Spania mellom Malaga og Granada. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Ingrid Thortveit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 14.980 kr

Oljemaleri workshop, bli lengre/kom før subtropisk i Syd-spania

Kaldt, mørkt, tunge dager? Kom til oss i Syd-Spana, fordyp deg i oljemaleri! Profesjonell kunstner, lang erfaring som lærer. Bli inspirert og gled deg med en liten gjeng i et stort gammelt hus fylt med kunst og bøker i Vélez-Málaga, øst for Malaga by, nært Middelhavet. Subtropisk klima! Lyder bra?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 4 dager 6.900 inkl losji+mat. kr

Workshop oljemaling i Sør-Spania

Vi er så glade for å starte malekurs igjen - nybegynner eller avansert, hjertelig velkommen! Her møter du spesielt dyktige og hyggelige lærere (profesjonelle kunstnere) i en vennligsinnet og munter atmosfære i digert andalusisk hus. Kun 20 min øst for Malaga by og 5-10 fra Middelhavet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 10.500 ink kost/losji kr