Musikkteater for barn og ungdom 10 - 14 år



Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Den tysk-norske skolen i Oslo
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Sporveisgata 20, 0354 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 16:00
Varighet: 9 uker
Pris: 2.980

Vi tilbyr kurs i musikkteater for barn og ungdom i aldersgruppen 10 - 14 år. Musikkteater er en form som kombinerer akkurat disse tre grenene: sang, dans og skuespill. Vi skal jobbe separat med hver av dem før vi setter dem sammen.

Kursinnhold:
Vi skal jobbe med noen av de morsomme og kjente numrene hentet fra musikalen, og kommer til å bruke god tid på å forstå tekstene og lære å bygge opp en karakter. Så her er det plass til både gutter og jenter! Vi skal etter hvert legge musikken til teksten og lære enkel koreografi og regi. Mye av det vi gjør kommer til å bli skapt gjennom improvisasjon og til slutt binder vi hvert nummer sammen med små dialoger.

Vi jobber først med å bli komfortabel på scenen via fysisk teater og dramaøvelser. Deretter trener vi på flerstemt sang og lytting. Kursdeltakere får innføring i hvordan vi kan varme opp stemmen, og hva begrepet støtte betyr innen sang. Videre fortsetter vi med en dansedel med oppvarming og trening på basistrinn innen jazzdans. Velkommen til en energibombe av et musikalkurs! Resultatet viser vi for publikum på slutten av kurset.

Kursleder: Linn

Målgruppe for kurset:
Barn og ungdom i aldersgruppen 10 - 14 år som ønsker kurs i musikkteater