Musikkproduksjonskurs - OnlineSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Bestill en gratis prøvetime
Varighet: 30 - 40 - 60 minutter pr gang
Pris: Fra 339

Vi tilbyr kurs i musikkproduksjon online. Spiller du et instrument eller skriver du tekster eller melodier, da er musikkproduksjon noe for deg! Musikkproduksjon handler om å bruke sansene i kombinasjon med teknologi for å skape et uttrykk rundt musikalske ideer.

Innhold:
Kurset møter deg og din musikkinteresse der den er og bruker dette som utgangspunkt for en reise i en spennende verden av musikkproduksjon. Undervisningen gjøres individuelt på alle nivåer for barn, ungdom og voksne! Lærerne har erfaring som musikere, produsenter og DJ’s, og de driver eget plateselskap.

På kurset lærer du:
• Musikkteknologi og software
• Komposisjon og arrangement
• Innspillingsteknikk og lyddesign
• Miksing / Remixing
• Grunnleggende musikkteori og rytmelære

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i musikkproduksjon online. Muno tar i mot elever i alle aldre. Muno underviser stort sett elever 7 og 70 år, men hovedmålgruppen er unge mennesker i alderen 10 - 20 år.

Eksamen / sertifisering

Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelser

Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter 16 år