Musikklek for barn 3 år



Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Leangenvegen 7, 7044 Trondheim (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Søndager, kl 14:00-14:45
Varighet: 12 uker
Pris: 1.990

Musikklek, musikkglede og rytme for barn 3 og 4 år. Vi skal leike oss med musikk. Fokus på rytmeinstrumenter. Rolig, fort, glad, trist, sint. Dette er et kurs for de minste hvor vi danser, synger og har det gøy til kjente og fengende barnesanger.

Musikklek, musikkglede og rytme for de minste. Vi skal leike oss med musikk. Fokus på rytmeinstrumenter. Rolig, fort, glad, trist, sint. Dette er et kurs for de minste hvor vi danser, synger og har det gøy til kjente og fengende barnesanger.

Barna får prøve mange forskjellige instrumenter. Vi har ei skattkiste full av instrumenter som: Trommer, ukulele, triangel, bjeller, maracas, Latinsk fisk, tamburin og mye mer.

Det er bevist at musikk styrker barns sosiale, motoriske, språklige og emosjonelle utvikling.

Varighet: 12 «klipp» som må brukes innen 10 mnd. fra man starter 1. gang. Dere velger selv hvilke datoer (12 ganger) dere ønsker å delta. Det blir satt opp datoer etter hvert. Det er ikke en bestemt oppstartsdato, påmelding hele året. Når vi mottar din søknad, blir du kontaktet om det er ledig plass med en gang eller om dere må vente noen uker.

Det vil bli grupper med maks 12 barn. Vi har valgt å avholde kurset Musikklek for de minste på søndager, da vi har erfart at mange er slitne etter en heldag i barnehagen. I starten er det fint om barna har med seg 1 voksen inn i rommet. Ta gjerne med en drikkeflaske med vann.

Vis flere tilsvarende kurs: