Munch fotspor, med kull, akryl maling



Kursarrangør: Liljas Kunst
Sted: Liljas Kurs atelier
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Kongensgata 84, 7012 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:00 - 21:00
Varighet: 7 kvelder
Pris: fra 4.200

Vi følger i Munch fotspor, med kull, akryl maling. 8 kvelder hvor jeg leder dere gjennom Munch´s retning. Vi lar oss inspirere og lære av hans kunstreise. Vi skal lage bilder med kull, akrylmaling, oljemaling og collage.

Kurset er bygd opp slik at nybegynnere (lite /ingen erfaring) kan følge, lære og male fantastiske bilder! Samt øvede kan lære seg nye kreative teknikker og framgangsmåter! Passer for alle maleglade!

Du vil lære om:
Hvordan "snakke" gjennom dine bilder, slik at de som ser får en hel fortelling inne i sitt hode. Du vil få aksept for egne og andres metoder og framgangsmåter, slik at du blir fri i egne teknikker og bilder.

Lilja leder deg igjennom, ulike tema, teknikk. Noen bilder gjør vi over flere ganger.

En helt unik kurs, passer for nybegynnere og øvede som ønsker å utvikle seg som maler.

Pris for 8 kvelder, inkludert utstyr: 5200,- Pris for 8 kvelder, tar med utstyr selv: 4200,-
Kan delbetales, delt i to/fire med bruk av vips: 95932629. Påmelding med første deltbetaling til vips, markert med din epost og "Munch".

Utstyrliste blir sendt deg på mail, etter du er påmeldt.

Det er kun 12 plasser!

Kursene settes opp mandager kl 18 -21 Disse ukene:
Uke 36, 37, 38, 39, hopper over høstferien, 42, 43, 44, 45
Om du ikke kan stille en gang, får du tilbud om hjemmeoppgave i form av link og info via mail, slik at du likevel kan følge løpet. Uansett er det lagt opp slik at om du mister en gang, kan du likevel få med deg det meste. Og, vi kan streame kurset til din stue!

På kurset er det gratis servering: kaffe, te, brus og en kjærlighet på pinne eller to underveis, på Liljas Kurs skal du føle deg som hjemme <3

Ved kjøp aksepterer du at 1500,- er bindende. Dvs. Om du avlyser innen 1. Aug får du alt unntatt dette tilbake. Etter 1. Aug kan vi ikke refundere noe, grunnet innkjøp og det da er vanskelig å fylle plassen din så kort før. Blir det nasjonale korona bestemmelser og kurset blir avlyst, får du alle pengene tilbake, også det bindende beløpet.

Anmeldelser fra tidligere kurs:
"Generelt er det et hyggelig opplegg med lett tone og hyggelige kursholdere. Ei positiv gruppe så det har vært med stor lyst jeg har dratt på hver kurskveld" Tor Åge
"Det var positivt å få inn noen nye tanker og lære noe nytt i disse koronatider - jeg har fått et "Nytt blikk" å se med"
- Asbjørg

Vis flere tilsvarende kurs: