Agilitykurs i Tønsberg

I denne kategorien finner du agilitykurs for hunder i hele Norge. Mange hunder trenger mer aktivisering og utfordringer, agilitytrening i hinderløype er morsomt for både hund og eier. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet og er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Agility blåbær / grunnferdigheter

Vi tilbyr kurs i agility blåbær / grunnferdigheter. Vi bygger flere små kombinasjoner etter ønsker fra deltakerne, fokuserer på briefing, grunnferdigheter, linjer, mestringsfølelse og forståelse både hos hund og fører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 timer 1.250 kr

Agility for nybegynnere

Vi tilbyr kurs i agility for nybegynnere. Her vil du og hunden din få et innblikk i agilityens verden, hvor du lærer hvordan du kan bygge opp akkurat din hund til å bli en best mulig agilityhund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg

Agility handlingkurs

Vi tilbyr tilbyr agility handlingkurs. Handlingskurs er mer avansert handlingsmessig enn blåbær / grunnferdigheter kurset. Nivået på kombinasjonen legges til nivået på deltakerne, slik at alle får utfordringer, mestring og læringsutbytte. Briefing og agilityforståelse blir spesielt vektlagt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 timer 1.250 kr

Feltkurs

Vi tilbyr feltkurs. I fire timer fokuserer vi kun på de tre felt-hindrene i agility: Vippe, møne og stige, eventuelt med kombinasjon før og etter om dette er en utfordring. Primært fokuserer vi på feltadferden 2 + 2 og grunntrening av dette, mens noen trenger hjelp til å bare mestre hindrene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4 timer 1.250 kr

Agilitykurs

Vi tilbyr agilitykurs. Hundekurs med fokus på positiv innlæring. Vi garanterer god oppfølging fra proffesjonelle instruktører med instruktørutdannelse og lang erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 5 kvelder 1.500 kr

Agilitykurs - helg

Vi tilbyr agilitykurs - helg. Hundekurs med fokus på positiv innlæring. Vi garanterer god oppfølging fra proffesjonelle instruktører med instruktørutdannelse og lang erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 1.500 kr