Moderne / lyrisk dans 12 - 15 år, medium nivå



Kursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandag kl. 17:55-18:55

Vi tilbyr dansekurs i moderne og lyrisk dans for barn og ungdom på medium nivå. Denne teknikken er rettet mot den mer flytende og kreative moderne danseformen. I denne klassen legges det vekt på kroppsbeherskelse, teknikk, musikalitet og danseglede.

Innhold:
Her møter elevene teknikker fra moderne dansetradisjon (bruk av blant annet spiral, release, tyngdekraft og momentum) og ballett-tradisjon (for eksempel artikulasjon i føtter, linjer, turns og hopp). Vi danser til spennende musikk med store dynamiske forskjeller. Det blir oppvarming i starten av timen, tekniske øvelser (senter og over gulvet) og kombinasjoner / koreografier i slutten av timen.

Litt om Attic Dansestudio:
Attic Dansestudio har nærmere tusen elever i alderen 4 til 50 år som danser alt fra jazz og moderne til streetdance, flamenco for å nevne noen av stilartene. Vi kan også tilby workout, pilates og yoga. Vi har over seksti forskjellige kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form. og ikke minst en stadig økende gruppe med gutter som vil lære de siste mooves.

I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger. Vi holder årlige elevforestillinger i Drammens teater.

Målgruppe for kurset:
Barn og ungdom i aldersgruppen 12 - 15 år som ønsker å lære moderne og lyrisk dans

Nivå: Medium nivå

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.