Mixed media kurs - nettkursKursarrangør: Laila Constanse Rygh
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 400

Kurset er basert på videoer du vil få tilgang til. Du får også 2 andre videoer med tips som er relevante til kurset. Dette et kurs med collage og mixed media teknikker.

Innhold:
Dette er et nettkurs bestående av 5 videoer tilsammen 1 time og 25 minutter. Her får du trinn for trinn instruksjon av hvordan jeg bygger opp og lager maleriet du ser her. Videoene gir mange gode tips og triks. Videoene ligger på en passordsikret nettside. Her kan du selv velge å se de på nett eller laste de ned til egen pc. Da har du de til odel og eie. Velger du å se de på nett vil du få beskjed når de eventuelt slettes, så du har muligheten til å gå inn og laste de ned.

Jeg har laget en lukket Facebook gruppe hvor du kan gå inn og stille spørsmål og legge inn foto. Jeg svarer og gir deg videre veiledning hvis du trenger det. Er du ikke på Facebook kan du maile meg og jeg sender deg svar tilbake.

Litt om meg:
Min store lidenskap er å male.Dette er min beste terapi og rekreasjon. Den spennende prosessen, hvor du mister all følelse med tid, og alle kreative tanker fokuseres kun på bildet og hvordan det begynner å leve sitt eget liv. Jeg har malt bilder i ca 30 år. Var noen års pause når mine to sønner var små. Jeg har grunn utdanning i tegning form og farge. I tillegg har jeg malt hos div. kunstnere og gått mangekurs i inn og utland. De siste årene har jeg også tatt en del Internett kurs i maleteknikker. Når jeg ser hva jeg har lært og hvor nyttig Internett kurs er, har jeg nå valgt og dele med meg av mine erfaringer og dele min kunnskap.

Målgruppe for kurset

Alle som vil lære akrylmaling og mixed media teknikk.