Mindre stress, mer effektivitet - bedriftsinterntKursarrangør: Life Improvement AS
Sted: Vi kommer til din bedrift i Akershus
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om mindre stress og mer effektivitet for bedrifter. En stor andel av sykefraværet i Norge kan relateres til stress. Stress gir betydelige kostnader for bedrifter og samfunn som helhet. Mennesket trenger stress for å overleve!

Innhold:
Men hvordan har det seg at noe stress er positivt, mens annet er negativt? Opplevelsen av stress er individuell, men lar seg påvirke. Kurs i stressmestring er for bedrifter som ønsker å gi sine ansatte eller ledere effektive verktøy og teknikker som kan føre til mer hensiktsmessig håndtering av stress. Gjennom kunnskap om stressorer og fysiologiske reaksjoner og refleksjon- og bevisstgjøringsoppgaver kan du hjelpe deg selv til en bedre hverdag, privat og på arbeid.

Kurset inneholder ulike tilnærminger med relevans for stressmestring og kommunikasjon. Det vil bli presentert teknikker, verktøy og øvelser som kan implementere i arbeidslivet for å gjøre ansatte og ledere bevisst på hva som påvirker stress, hvordan det kan håndteres, samt hvordan bli bevisst på egen motivasjon og kommunikasjon på arbeidsplassen. Innholdet på kurset vil bli presentert på en enkel, praktisk og lett forståelig måte.

Målgruppe for kurset

Bedrifter, lag/foreninger