Mindfulness / oppmerksomt nærvær - Bedriftsinternt



Sted: Bergen Stressmestringssenter
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Kalfarveien 31, 5153 Bergen (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Tilbud skreddersyr vi etter bedriftens behov
Varighet: Avtales
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs og foredrag om mindfulness / oppmerksomt nærvær for bedrifter. I et samfunn med stadig økende endringer, omlegginger og økende krav til helse, miljø og sikkerhet, har fokus på mestring av stress blitt et satsingsområde for mange bedrifter og organisasjoner.

Innhold:
Mennesket er bedriftens viktigste ressurs, og som arbeidsgiver plikter man å legge til rette for gode og utviklende arbeidsforhold for ansatte. I dag vet vi at ca. 70% av alle henvendelser til legen er stressrelatert, og selv om vil lever i ett av verdens rikeste land, er sykefraværet vårt blant det høyeste i verden. Vi har derfor spesialisert oss på stress reduserende tiltak i bedrifter, gjerne som et ledd i HMS arbeidet for ledere og ansatte.

Workshops:
Ønsker du at bedriftens ansatte skal delta aktivt med innhold knyttet til et spesifikt tema eller problemstilling? Da er workshop et godt alternativ. Workshop brukes gjerne for å skape noe sammen og i forbindelse med teambuilding.

Hos oss har vi lang erfaring med å fasiliteter workshops innen ulike områder som
• Stressmestring
• Mellommenneskelig kommunikasjon
• Konflikthåndtering
• Psykososialt arbeidsmiljø
• Konstruktiv kritikk – hvordan gi og ta imot

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Linda er en utrolig dyktig coach. Hun ser deg og dine behov, er behagelig som person, og hun vekker tillit. Jeg har brukt Linda som coach i forhold til min egen utvikling på flere områder. Det har gitt meg tro på meg selv, og mulighet til å gjøre det jeg drømmer om. Hun skaper trygghet og samtidig som hun gir deg de utfordringene du trenger for å finne frem til det beste i deg selv. Anbefaler deg virkelig å ta kontakt med denne dyktige og inspirerende coachen. Lykke til!
- Kvinne 40 år

Kan absolutt anbefale Linda. Hun så meg og hjalp meg i en krise i forbindelse med brudd i parforhold. Lyttet aktivt og ledet meg videre -og hjalp meg til å finne tilbake til min styrke for å ta ansvar for egen lykke og fremtid. Hun «heiet» på meg, hjelpen var en øyenåpner.
- Mann 54 år

Har både vært på coaching og andre arrangementer som står til en 6 er på terningen. Helhetlig tilbud og profesjonelt.
- Kvinne 52 år