Mindfulness Instruktør / Lærer (100 CPD poeng)



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (30 studiepoeng)
Undervisningstid: Fortløpende oppstart. Du kan ta utdanningen i eget tempo, så fort du ønsker.
Varighet: 3 måned
Pris: 9.500

Bli sertifisert som Mindfulness Lærer (instruktør) fra NOCNA. Få en mindfulness lærer utdanning av høy kvalitet. Mindfulness er et nyttig og evidensbasert verktøy for å redusere stress, fremme helse, bruke naturen og sansene aktivt, og lære seg å være i og akseptere nuet som det er.

Utdanningen gir deg det du trenger for å hjelpe deg selv og andre til å utforske egne tanker og hva mindfulness egentlig handler om. Du vil også bli visst hvordan du lærer bort og praktiserer mindfulness, og være i stand til å forklare hvordan mindfulness påvirker både den mentale, psykiske og fysiske helsen positivt. Det vil bli undervist mange teknikker for å redusere automatiserte negative tanker, styrke eget selvbilde og bli mer nærværende i hverdagen og i relasjon til andre.

Mindfulness er et lett lært og meget effektivt verktøy og metode for å bli mer nærværende og fremme egen helse og personlig utvikling.

Etter godkjent utdanning vil du bli sertifisert som Mindfulness Lærer (instruktør).

Som Mindfulness Lærer kan du guide klienter og/eller grupper gjennom prosesser som gir anledning til å praktisere mindfulness og være tilstede i øyeblikket, oppmerksom i nuet. Du integrerer mindfulness for å skape et mer balansert liv og for å kunne bruke det i ditt eget liv, og også hjelpe andre til å gjøre det samme. Forskning viser god effekt av mindfulness på å redusere stress, gi økt effektivitet, økt selvinnsikt og frigjøring av ressurser og kreativt potensiale.

Forskning viser også at mindfulness ute i natur og hage virker helsefremmende og terapeutisk.

Mindfulness brukes overalt i samfunnet, i bedrifter, skoler, barnehager, familier, kommuner, helsestudioer, treningssentre, yogasenter, spahoteller, medisinske klinikker/institusjoner, terapeutiske hager, eldreomsorg, fysioterapi, ergoterapi mm.

Forskningen på mindfulness er stor og vokser stadig. Denne utdanningen som Mindfulness Lærer er fremtidsrettet og matnyttig for alle som ønsker å hjelpe andre og som ønsker å integrere det i eget liv. Du får innsikt og kunnskap i mindfulness og hvordan du kan arbeide med dette som en lærer i mindfulness.