Mikro kroppsspråk - Intuitiv ansiktlesningKursarrangør: Intuisjonsskolen
Sted: Majorstuen
          Oslo
Kursadresse: Majorstuveien 8, 0353 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10-17
Varighet: 1 dag
Pris: 1800
Neste kurs: 07.12.2019 | Vis alle kursdatoer

Mikro kroppsspråk er små detaljer og finesser i kroppsspråket. Vi snakker om spenninger av muskler, linjer i ansiktet og uttrykk som forteller noe om hva personen tenker eller føler. Vi har spesialisert oss på ansikter fordi ansiktet forteller enormt mye om et menneske.

Ansiktet kan vi lese uten å bli forstyrret fordi svært få er klar over hvor mye det snakker og kan fortelle oss. Ansiktet uttrykker det vi tenker og føler.Psykologiprofessor Paul Ekman er en av verdens ledende forskere på følelser. Han er spesielt opptatt av hvordan våre følelsesmessige reaksjoner synes i ansiktet. Når folk bevisst prøver å skjule sine følelser (eller ubevisst undertrykke sine følelser), vil det oppstå et ansiktsuttrykk som ”avslører” følelsen i et veldig kort øyeblikk (1/15 til 1/25 av et sekund).

Hjernen styrer blant annet øynene våre slik at vi kan se hvilken hjernehalvdel som brukes. Følelser og tanker viser seg i blikket vårt, det skal mye til å kunne skjule dette i øynene våre.

Mikro kroppsspråk og ansiktsanalyse benyttes ofte sammen med annen type analyse når man skal utarbeide psykologiske profiler.

Dette kurset inneholder intuitiv ansiktanalyse, mikro-kroppsspråk og kinesisk ansiktanalyse.

Målgruppe for kurset

Alle som vil fordype seg i kroppsspråk og få med seg alle detaljer. De som vil lære å virkelig forstå andre mennesker.

Kursmateriell

Kompendium.

Eksamen / sertifisering

Kursbevis

Uttalelser

Nå vet jeg hvordan hjernen styrer blikket vårt. Ingen kan lure meg mer. Et supert kurs.

Hanne Berg