Andre hundekurs i Østfold

Feltsøk

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker for å utføre samfunnsnyttige oppgaver. Innen brukshund-sporten skal hunden ved hjelp av den fantastiske luktesansen sin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 20.04.2024 (+2) 10 timer20.04.2024 (+2) 3000 kr

Rundering NBF-program

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker til for eksempel å finne mennesker som har gått seg bort.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 1 helg 3000 kr

Sporsøk Blodspor/NBF-program

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker i samfunnsnyttige oppgaver som for eksempel å finne mennesker som har gått seg bort eller å finne dyr som er skadet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 2 dager 3000 kr

TEMAKURS Signaler og tegn

Dette kurset er rettet mot deg som har fuglehund og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening. Men, uansett om du tenker å bruke hunden din på jakt eller om du ønsker å aktivisere den med oppgaver den er avlet for, legger vi opp treningen etter den enkeltes behov og ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 5 kvelder 3000 kr

Hundemøte - passerings kurs

Vi går i dybden og jobber med årsaken til at hunden utagerer. Innlæring av alternative øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 4 ganger 2250 kr

Atferdskonsultasjon for hund

Vi tilbyr Atferdskonsultasjon for hund. Er det ting i hverdagen som har blitt vanskelige? Vi kan hjelpe dere med forskjellige atferdsproblemer, som aggresjon mot andre hunder, ressursforsvar, separasjonsangst, aggresjon mot mennesker, utagering når man får besøk og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold fra 2000 kr

Hundetrening - privattime

Vi tilbyr Hundetrening - privattime. En time hvor dere kan øve på akkurat det dere vil, med full oppmerksomhet fra en instruktør. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold Fra 850 kr

Passeringskurs - helg

Vi tilbyr passeringskurs. Vi tar hensyn til hver ekvipasje og deres behov, og setter aldri hundene i situasjoner de ikke er klare for å håndtere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 1 helg 3,000 kr
Sarpsborg Sarpsborg 1 helg 3,000 kr

Senior hundekurs

Vi tilbyr Senior hundekurs. Dette kurset gir et dypdykk i alt du trenger å vite om seniorhunden, og hvilke ting du bør tenke på for å ta best mulig vare på din bestevenn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 7 kvelder 2,000 kr
Fredrikstad Fredrikstad 7 kvelder 2,000 kr
Moss Moss 2,000 kr

Unghundskurs - for unghunder fra 5 måneder

Vi tilbyr unghundskurs for unghunder fra måneder. Vi må ta hensyn til at dette er en livsfase som alle hunder må gjennom, og at tenårene kan være vanskelige for dem akkurat som for oss. Derfor har unghundskurset fokus på rotrening, samarbeid, og hverdagsøvelser som kontakt, gå i bånd og innkalling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 7 kvelder 2.200 kr
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 7 kvelder 2.200 kr
Fredrikstad Fredrikstad 7 kvelder 2200 kr
Hele landet Hele landet 7 kvelder 2.200 kr
Moss Moss 30.04.2024 7 kvelder30.04.2024 2.200 kr
Sarpsborg Sarpsborg 7 kvelder 2.200 kr

Hundehjelpen - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 2.000 kr

Helhetlig Fôring & Ernæring Av Hund

Et omfattende nettkurs i ernæring og fôring av hund - Ta kurset i ditt eget tempo, i ro og fred i din egen stue!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 849 kr

Minikurs: Hundekommunikasjon

Benytt deg av denne unike muligheten til å ta et minikurs i hundekommunikasjon! Ta kurset i ditt eget tempo, i ro og fred i din egen stue! Minikursene har ett tema som lærer deg de dype geek-aspektene ved hundevitenskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Do as I do: introduction - Online

What is Do as I Do? “An innovative approach to dog training that awakens your dog’s natural skills” With Do as I Do, dogs learn faster, generalize more, and remember the learned action for longer than with other methods. This lecture will give you a great introduction!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 600 kr

Dyrebar Omsorg Junior’s kurs i dyrevelferd

Vi tilbyr Dyrebar Omsorg Junior’s kurs i dyrevelferd. Det er faktisk et mål i læreplanen at elever etter 4. klasse skal kunne samtale om hva god dyrevelferd er. Derfor ønsker Dyrebar Omsorg Junior å tilby de yngste tilgang på informasjon gjennom et kort lite kurs vi håper inspirer de til å lære mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - Online

Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, dyreassistert pedagogikk, dyreassistert aktivitet og grønn omsorg. Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, pedagogikk, aktivitet og grønn omsorg, 5 studiepoeng

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 8.500 kr

Teorikveld - grunnkursvalp - m/Thomas Thorvaldsen - Digitalt

Vi tilbyr live streamet foredrag med Thomas Thorvaldsen: Grunnleggende prinsippene for å mestre hunden din. Thomas Thorvaldsen er kjent for sine lærerike og underholdende foredrag, og her har du mulighet til å bli med på et av hans foredrag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 200 kr

Hundeatferd - online

Ønsker du hjelp til små eller litt større utfordringer i ditt hundehold? Kanskje det ikke passer for deg og/eller hunden å delta på faste kurskvelder? Jeg tilbyr timer for atferdsproblemer. Kontakt meg for en 15 minutters gratis uforpliktende samtale der du forklarer litt mer om utfordringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter 1500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>